Személyedző: Szabó Szabolcs

 

Az Életvezetési Szaktanácsadó Program tagja vagyok, mint Személyi Edző. 2011 november elején keresett meg Szabó Évi (Élj Tudatosan!Életmód Expó alapítója és főszervezője), hogy szeretne elindítani egy olyan programot ahol az egészséges életmód váltásra elszánt emberek átfogó és valós információkat tanácsokat kaphatnak céljaik elérésében! Évivel az ismeretségünk évekre nyúlik vissza,mivel ismerem elszántságát és elhivatotságát gondolkodás nélkül igent mondtam! Miután megismertem az Életvezetési szaktanácsadót Belényessy Évát és Sebestyén Szilvia Dietetikust tudtam, hogy jól döntöttem !!:-)
A mai világ emberének nincs saját értékrendje, nincs saját világképe, nincs önálló belső képe sem önmagáról sem a világról. Úgy érzem minden embernek kell lennie egy belső igényének, hogy harmóniában éljen önmagával és az őt körülvevő világgal. Ehhez feltétlen szükséges az önálló szabad gondolkodás! Ami egy belső tudatosság eredménye. Ez a tudatosság fogja végig kisérni az életét! Tudatában kell lennünk a testünk, lelkünk és szellemünk szabályaival. Ha tudjuk mi kell a testünknek akkor gazdagabbá válik a lelkünk is. Ha tudjuk, hogy miért sportoljunk és miért jó ez nekünk ez egy újabb tudatosság az életünkben. Véleményem szerint ez egyfajta igényesség az ÉLET egészére!
Bízom benne, hogy saját tapasztalataim segíthetnek másoknak is az ÚTON...És ez által saját életemet is gazdagíthatom.
Az Életmód Expó mottója felhívni a figyelmet "Tudatosságra, Egészségre, Fittségre" ez a program tényekkel is alátámasztja mind azt amit hirdet!!
Keresem az úton járó kalandor társaimat!!:-)
Sport baráti üdvözlettel:
Szabó Szabolcs

Elérhetőség: +36 30/ 2857 457