Szponzorok

Zöldséges a Béke út és a Batsányi utca sarkán

(régi bakterház)

Naponta széles választékkal, zöldséggel, gyümölccsel várják kedves vásárlóikat! 

Ezen kívül: természetes alapanyagú szörpök, lekvárok, fűszernövények, aszalt gyümölcsök, kora ősszel főtt kukorica! 

Állandó akciók, mindig friss áru!

 

 

CÉGÜNK 18 ÉVE MŰKÖDIK SOPRONBAN ÉS MOST MÁR A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEKEN IS MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK.(ÁGFALVA,BALF,NAGYCENK,RÖVIDESEN ÚJRA FERTŐRÁKOSON IS)

KEZDETEKBEN ITAL NAGYKERESKEDÉSEKKEL KEZDTÜK, DE MÁRA ÉLELMISZERBOLTOKKÁ ALAKULTUNK ÁT.JELENLEG 15 ÜZLETET MŰKÖDTETÜNK.

ÜZLETPOLITIKÁNK LÉNYEGE, HOGY NEMCSAK SOKRÉTŰ VÁLASZTÉKUNKAL,GYORS KISZOLGÁLÁSSAL FELELJÜNK MEG A VEVŐI ELVÁRÁSOKNAK, HANEM MINŐSÉGI ÉS BIO TERMÉKEKET FORGALMAZZUNK VÁSÁRLÓINK SZÁMÁRA,

EZZEL IS HOZZÁ JÁRULVA EGÉSZSÉGESEBB ÉLETMÓDJUKHOZ.

 

 

 

 

 

 

 

EGY MAGASABB ESZME

Büszkék vagyunk termékeinkre,
kiváló minőségükre, egyéni formavilágukra és fejlett gyártási technológiánkra.
Élvezzük a munkánkat
és megbecsüljük munkatársainkat.
Legfőbb célunk,
HOGY ÖN EGÉSZSÉGESEBB
ÉS TELJESEBB ÉLETET ÉLHESSEN.

JÖVŐKÉPÜNK

Zepter csoport, egészségvédelem felsőfokon

A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodunk. A Zepter világméretű egészségvédelmi kampánya kapcsán állandó oktatással, hozzáértő és tapasztalt tanácsadók új nemzedékével, minőségi fogyasztási cikkek előállításával és forgalmazásával, valamint különféle pénzügyi és biztosítási szolgáltatások elemzésével, összeállításával és értékesítésével foglalkozik.
A nemes gondolat Philip Zeptertől származik, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy a Zepter-tanácsadók hosszú távon kötelezzék el magukat az egészséges életmód mellett, ezáltal teljesebbé tegyék az emberek életét, egyben egyre többet tudjanak meg az üzleti életről, és egyre magasabbra helyezzék a mércét saját maguk számára. Emberek milliói számára válik elérhetővé egy magasabb életminőség a Zepter termékek mindennapos használata, illetve a Zepter szolgáltatások igénybevétele révén. Közülük több százezren értek el üzleti és személyes sikert a Zepter egyedi karrier-rendszerében.

„A siker kulcsa a test és lélek egészséges összhangja. Ha egészségesek szeretnénk lenni, szabadjára kell engednünk szellemi és testi energiáinkat. Ez a fajta egész-ség a végső cél, a továbblépés feltétele. Nincsenek határok azok számára, akik ezt elérik.”
Philip Zepter

A ZEPTER KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEKKEL, KÖRNYEZETTUDATOSMÓDON KÍVÁN AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG ÉS A TELJESEBB ÉLET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI.

 

 

 

 

FIT-MAX Mozgáscentrum
Valójában "5 lány álma"...
Mester Gyönygyi tapasztalata, Bider Niki, Pintér Dóra, Pintér Enikő, valamint Radványi Bianka fiatalos lendülete fontos pillérek voltak a Mozgáscentrum megálmodásakor. Célunk egy olyan mozgással, sporttal kapcsolatos centrum létrehozása volt, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja ízlésének és fittségének legmegfelelőbb óratípust, természetesen ízléses, barátságos, családias légkörben. A pörgős, dinamikus kangootól, a boxosabb, táncosabb, erősítő aerobic órákon át egészen a nyugodt, relaxálos gerinc és pilates órákig. 
És 2013 márciusában az álom valóra vált...
Büszkén mondhatjuk el, hogy minden oktatónk sokrétűen szakképzett, tehát a vendégek bátran fordulhatnak hozzánk egészségügyi és szakmai kérdéseikkel is. Gyere és látogass el hozzánk!

 

Az alapítvány 2009 óta működik. Egyik fő tevékenységi köre az lelki egészségmegőrzés vagy annak vissza szerzése. Szakembereink segítenek megismerni önmagadat, azonban nem célunk a múltban ragadni, ha nem múltunkat felhasználva segítünk megélni a mát, hogy a jövőnk a miénk legyen. Ezen munka során coaching valamint egyéb terápiás technikák adta lehetőségeket hasznáunk, nem felejtve hogy testünk és lelkünk elválaszthatatlan egységet alkotnak.

Design- old újra az életed, hogy a kontroll a te kezedbe legyen!
Az életvezetés meghatározója lelki és testi egészségünknek.
Amikor az ember nem azon az úton jár, ami számára optimális, jeleket kap lelki és testi tünetek formájában.
Ilyenkor változtatni kell!
Minőségivé tenni az egyhangú hétköznapokat, áthelyezni a fontossági szempontokat.
Nem csak a lelkünket a testünket is gondoznunk kell!
Standunknál ezen minőségi munkába nyerhet bepillantást, próbálhat ki önismereti teszteket, és minden lelki egyensúllyal kapcsolatos kérdésére nyitottak vagyunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket standunkon, ahol lesz vérnyomás- és vércukormérés,testsúly mérés és testtömeg idex számítás is!!!

Az egészségtudatos élet szerencsére egyre inkább részévé válik mindennapjainknak, ezért fontos, hogy az ehhez szükséges hozzávalókat egy helyen, megbízható forrásból tudjuk beszerezni.

A Dr. Lenkei Egészség Kultúra immár 10. éve kínálja mindezt az ország számos helyen. 

Választékunkban a speciális receptek alapján készített – vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó – étrend-kiegészítők, különleges minőségű élelmiszerek, kozmetikumok, illetve ezek használatát bemutató könyvek széles skálájával várjuk.

Kiváló eredményeinket több mint ötvenezer írásos visszajelzés bizonyítja elégedett fogyasztóinktól.

Az ország több mint 90 pontján!
Üzleteink teljes listája:https://www.drlenkei.hu/component/option,com_contact/catid,12/Itemid,139/

 


Mennyi koffein van egy XS Power Drinkben?
Minden 250 ml-es XS Power Drink doboz 80 mg koffeint tartalmaz, ami egy-két eszpresszónak felel meg.

Mennyi cukor van egy XS Power Drinkben?
Kevesebb mint fél kalóriányi cukor van az XS Power Drinks italokban. Ezzel szemben a legtöbb kapható energiaital 27 – 30 gramm cukrot tartalmaz 250 ml-es dobozonként (100 kalóriát), egy 250 ml-es cukormentes üdítő kb. 40 gramm cukrot tartalmaz (170 kalóriát), és 250 ml a legtöbb gyümölcsléből 20 grammnyi vagy ennél több cukrot tartalmaz (80 kalóriát).

Cukormentes és nagyon kevés benne a kalória. Akkor miért ilyen finom az XS Power Drink?A kínai ginszeng és az açai bogyó keverékének köszönhető az energiaital nagyszerű íze, amelyhez nincs szükség cukorra és annak üres kalóriáira.

Mindennapi rohanó, feszültségekkel teli életünkben megpróbálunk harmóniát teremteni a munka, a család és társasági életünk között, de túlságosan gyakran fordul elő, hogy Önmagunkra nem marad.
Amikor megfordul a fejében, hogy ezen változtatni szeretne, egy kis kikapcsolódásra, felüdülésre sportosabb - egészségesebb életvitelre vágyna, látogasson el hozzánk, a soproni MEGA-SPORT -ba.

AHOL A TEST ÉS A LÉLEK HARMÓNIÁBA KERÜL!

Igényesen kialakított fitness és wellness központunkban minőségi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket, melyet közel 1000 m2 területen vehetik igénybe a sportolni, kikapcsolódni és felfrissülni vágyók.

A siker rajtad múlik.. A MEGA SPORT az a hely, ahol mindenki megvalósíthatja egyéni, kitűzött céljait, elérheti teljesítménye csúcsát és megvalósíthatja önmagát.
Rendelkezünk mindazon felszereléssel és eszközzel, ami az edzések kellő intenzitásához, és eredményességéhez nélkülözhetetlenek. A siker eléréséhez szakképzett edzőink külön, személyre szabott edzéstervvel és táplálkozási tanácsadással várják vendégeinket. Szenvedélyesen képviseljük, népszerűsítjük a sportot és az egészséges életmódot.


Célunk, hogy nálunk mindenki megkapja a megfelelő figyelmet és ezt követően elégedetten, és boldogan távozzon!