Műsorvezetők

SZABÓ FANI

Szabó Fanni vagyok, jelenleg gimnáziumba, drámaszakon tanulok.12 éves korom óta járok színi tanodába és tanulok beszédtechnikát. Két évvel ezelőtt a Petőfi Színház által rendezett Ádámok és Évák ünnepén elnyertem a Legjobb Éva díjat. Nem sokkal ezután elkezdtem érdeklődni a média iránt. Megismerkedtem Balogh Zolival, akit talán mondhatok mentoromnak is, ő vezetett be a rádiózás és a tévézés világába. Tavaly tavasszal indultam az M1 vetélkedőjén, ahol fiatal műsorvezetőket kerestek, és második helyen végeztem. Nyáron dolgoztam az MTVA-nál, majd szülővárosomhoz híven ősztől újra itthon tevékenykedtem. A Pulzus Televízióban vezettem másodmagammal egy kis kulturális ajánlót, és csináltam a rádiónak interjúkat is.

Mielőtt elragadott volna ez a világ, a sport, pontosabban a kosárlabda volt az életem, egészen 6 évig. Sokáig úsztam és egy darabig fociztam is. Aztán „szerelmes” lettem.

 Idén elkezdtem a Petőfi Színház színi tanodájába járni. Emelett párhuzamosan vagyok tagja a Nap Rádió ifjúsági műsorának, a Napraforgónak. Segítek a Soproni Média Klubban, nyári táborokban. Az idei Ki Mit Tud-nak voltam a műsorvezetője,és 3 éve segítek a Tündérfesztiválon,ahol idén már szöveget is kaptam.

Találkozunk októberben,és remélem egy szuper és pörgős napot töltünk majd együtt!

 

 

BALOGH ZOLTÁN

 

 

 

...Mester és tanítványa...