Életmód-sziget

A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodunk. A Zepter világméretű egészségvédelmi kampánya kapcsán állandó oktatással, hozzáértő és tapasztalt tanácsadók új nemzedékével, minőségi fogyasztási cikkek előállításával és forgalmazásával, valamint különféle pénzügyi és biztosítási szolgáltatások elemzésével, összeállításával és értékesítésével foglalkozik.
A nemes gondolat Philip Zeptertől származik, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy a Zepter-tanácsadók hosszú távon kötelezzék el magukat az egészséges életmód mellett, ezáltal teljesebbé tegyék az emberek életét, egyben egyre többet tudjanak meg az üzleti életről, és egyre magasabbra helyezzék a mércét saját maguk számára. Emberek milliói számára válik elérhetővé egy magasabb életminőség a Zepter termékek mindennapos használata, illetve a Zepter szolgáltatások igénybevétele révén. Közülük több százezren értek el üzleti és személyes sikert a Zepter egyedi karrier-rendszerében.
A ZEPTER KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKEKKEL, KÖRNYEZETTUDATOSMÓDON KÍVÁN AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG ÉS A TELJESEBB ÉLET SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNI.

 

Sopron csodálatos természeti környezetében található szállodánk, mely 2005-ben az erdészet botanikus kertjének a helyére épült úgy, hogy a növényeket, fákat földlabdásan megmentették, majd az építkezés befejeztével visszaültették őket az új kerttervek szerint. 

Wellness részlegünk kialakításánál szempont volt az anyaghasználatában a római kultúra indirekt megfogalmazása, valamint a képzőművészeti alkotások témaválasztásában a természeti organikus formavilág, növényi ízesülések formajátéka. A szálloda wellness részlegébe ezért kerültek fosszíliák, növényi tengeri állatok lenyomatai, mert azok gondolatilag is víz alatti organikus élethez kötődnek, valamint a pihenésre vágyók gondolatait szimbolikusan a jelenből az ősidőkbe (a létezés végtelenébe) repítik. A szállodában a művésznek mintegy 700 festménye található a szobákban és a közösségi terekben. 
Akciós, családi, nyugdíjas és tematikus csomagjainkkal várjuk a kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeket!
 

Az alapítvány 2009 óta működik. Egyik fő tevékenységi köre az lelki egészségmegőrzés vagy annak vissza szerzése. Szakembereink segítenek megismerni önmagadat, azonban nem célunk a múltban ragadni, ha nem múltunkat felhasználva segítünk megélni a mát, hogy a jövőnk a miénk legyen. Ezen munka során coaching valamint egyéb terápiás technikák adta lehetőségeket hasznáunk, nem felejtve hogy testünk és lelkünk elválaszthatatlan egységet alkotnak.

Design- old újra az életed, hogy a kontroll a te kezedbe legyen!
Az életvezetés meghatározója lelki és testi egészségünknek.
Amikor az ember nem azon az úton jár, ami számára optimális, jeleket kap lelki és testi tünetek formájában.
Ilyenkor változtatni kell!
Minőségivé tenni az egyhangú hétköznapokat, áthelyezni a fontossági szempontokat.
Nem csak a lelkünket a testünket is gondoznunk kell!
Standunknál ezen minőségi munkába nyerhet bepillantást, próbálhat ki önismereti teszteket, és minden lelki egyensúllyal kapcsolatos kérdésére nyitottak vagyunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket standunkon, ahol lesz vérnyomás- és vércukormérés,testsúly mérés és testtömeg idex számítás is!!!

 

További standok:

Kovalenko Klinika

Sister Travel Utazási Iroda

Lux

Földfrekvenciás szőnyeg

Forever Living

Segítő Mária gyógyszertár

Méz-savanyúság

Kineziológia

Metlife biztosító

Moa étterem

Lővér sütő Rt.

DXN egészséges kávé

Abonett

A jövő kommunikációja és biokozmetikumok