Életmódexpó 2013-ban

   Tavaly, mikor Barbival (Márkus Barbara) elhatároztuk, hogy megalapítjuk az "Élj Tudatosan! Életmód Expó"-t, csak reméltük, hogy sikerül felkelteni az érdeklődést annyira, hogy együtt indítsuk el itt Sopronban a "Tudatosságra ,Egészségre, Fitségre fel!" mozgalmat.

   Az első és fontos lépés volt, hogy mi ketten megismerjük egymást, hisz hasonlóan gondolkozzunk, de még is másként.......ez pikk-pakk megoldottuk...! ;-)

 

...és eljött a nap...

A kezdés 10.00 órára volt meghírdetve, a látogatók már 8.00-kor az ajtóban álltak. Izgalom a tetőfokon, mindenki a kapunyitást várta..

A program a megtervezett ütemében ment... és jött a telefon Rékától, hogy megérkeztek! :-)

Elindultam eléjük a hátsó bejárathoz.... Ahogy mentem az ajtó felé vissza néztem futólag a terembe. A lábam legyökerezett. Csak azt láttam, hogy megannyi ember törökülésben ülve várakozik, még a kávézó helyiségégében is az alakreform edzésre várakozók ültek. Nagyon lelkesen várták Rékát!:-)

Aznap 400-an tornásztak együtt Rubint Rékával.

Azt az érzést nem lehet leírni amit akkor éreztem, mikor láttam ezt a rengeteg embert. Akkor már tudtam: MEG CSINÁLTUK!!! :-)

Ezért idén is, a tavalyi sikeres rendezvény nyomdokaira építkezve, ismét elhozzuk Nektek Rubint Rékát, Magyarország Fitnesz Lédy-ét!

Október 19-én ismét együtt tornázhattok vele is a második "Élj Tudatosan! Életmód Expó"-n!!!

Folytassuk Együtt "Tudatosságra, Egészségre, Fittségre fel!" mozgalmat, hogy az ország is felfigyeljen ránk!

Mi ott leszünk!

És TE?

 

Szabó Évi