Programok a színpadon

 
10.-10.40-ig     Tisza Anita Fitt Ball
10.40-10.50-ig  Hastánc bemutató: Ízisz Mozgásstúdió
10.50-11.30-ig  Árki Heni Step Aerobik
11.30-11.40-ig  Derty Dance Gyerek Bemutató
 
11.40-13.10 RUBINT RÉKA ALAKREFORM ÓRÁT TART
 
13.10-13.20-ig Kyokushin gyermek karate bemutató
13.20-14.00-ig Zumba Zsófival
14.00-14.10-ig Samba Bemutató
14.10-14.50-ig Kangoo Club Sopron Szabó Anitával
14.50-15.00-ig Capoeira Bemutató (Brazil Harcművészet) Tóth Petrával
15.00-15.40-ig Veiner Rita erősítő edzés
15.40-15.50-ig Holisztikus fitness Németh Esztivel
15.50-16.30-ig Matics Csabi crossfit aerobic
16.30-16.40-ig kettlebel bemutató Mészáros Krisztiánnal
16.40-17.20-ig Jóga Radics Judittal
 
A programváltozás jogát fenntartjuk!
 

Az edzőkről:

Fábián Zsófia: Zumba

22 éves vagyok és amióta az eszemet tudom a tánc és a zene a mindenem. 6 éves korom óta táncolok és versenyeztem Világszerte.
A Zumbába 2 éve szerettem bele egy külföldi nyaralásom során. Szerelem volt első látásra és azóta is szerelem:) 
60 perc pörgős és mindent megmozgató alakformáló cardio edzés.
Változatos zenékkel: a latin-amerikai zenéktől a mai zenékig.
Az órához a legfőbb dolgunk kikapcsolni, amihez garantálom a jókedvet és az energiát.
Nagyon szeretek sportolni és magam is azt vallom,akkor jó egy edzés,ha úgy megyünk haza,hogy testileg elfáradtunk,folyik rólunk a víz, de lelkileg feltöltődtünk és mosolygunk!
Őszintén ajánlom mindenkinek a Zumbát,kicsiknek és nagyoknak,aki szeret táncolni,szereti a zenét és a vidámságot!

 

 

 

Tisza Anita: Fit Ball

Aerobic Edző vagyok és Fit-Ball Tréner, feleség és 3 gyerek anyukája. Hetente 4-szer találkozhattok velem Sopronban, a Best Fitnessben (Vándor utca, Sörgyár )mellett. A Fit-Ball órákat mindenkinek ajánlom, kortól és nemtől függetlenül,hiszen nagyon sokrétű, mindenki megtalálja benne a neki tetsző óra típust.  Az edzések zsírégető és erősítő részből állnak, ezek aránya mindig más-más. Természetesen nem maradhat el a streching sem, amire különös hangsúlyt fektetek, hiszen az izmainknak nagyon nagy szükségük van a nyújtásra. A labda segítségével nagyon színes a gyakorlatok palettája és sok vidámságot lehet becsempészni  még a kemény munkába is. Gyere és próbáld ki te is!

Mi is az a Fit-Ball Tréning?
Egy dinamikus, vidám, minden kondicionális és koordinációs képességet egyaránt hatékonyan fejlesztő edzésrendszer, melynek eszköze a speciálisan e célok megvalósítására kifejlesztett óriás-labda, a Fit-Ball. A Fit- Ball használatával óvjuk a csont-ízületi rendszert, teljes működési tartományban edzhetjük has és mély-hátizmainkat, a rugózás során a csigolyák masszírozó hatása sokszorosára javítja a porckorongok keringését, végleges megoldás lehet a cellulitis kezelésében. A Fit-Ball labdát használhatjuk súlyként, rugalmas ellenállásként, gördíthető alátámasztási pontként, ballanc-eszközként. Mindemellett a csontritkulás megelőzésében az egyik legoptimálisabb megoldás. A Fit-Ball labdával végzett erősítő gyakorlatok során az intenzív izommunka mellett határozott egyensúlykényszer is hat az izmainkra, idegrendszerünkre, így intenzívebb edzésterhelést adhatunk, munkára késztetjük az un.szinergista (segéd) izmokat és persze az ügyességünk is határozottan javul. A Fit- Ball labdával intenzív zsírégető, erősítő, streching órákon vehetünk részt. Hogy miért is járj Fit-Ball órára? Mert teljesen kikapcsol és mosolyt varázsol az arcodra :-)  !

 

 

Matics Csabi: Crossfit aerobic

A sportolással 7 éves koromban ismerkedtem meg. Elsőként karatéztam, majd az egyesület elköltözése miatt, áttértem a futballra. Ez a sportág azóta már csak hobbiszámomra. Az edzőtermi mozgással is ekkor kezdtem el ismerkedni, és fokozatosan egyre komolyabban érdekelt! Az évek során sok tapasztalatot gyűjtöttem, melyben edzőim is segítségemre voltak, majd a tudományos ismereteim bővítése céljából jelentkeztem a Fitness Akadémiára. Tapasztalatom az, hogy a test szépítésében szükséges a szakszerű segítség! Legyen szó fogyásról, vagy izom építésről forduljanak hozzám bizalommal! Az első lépésektől kezdve, ami a legnehezebb, segítség leszek!

Jelenleg személyi edző és vezetőedző vagyok.

 
Végzettségeim: Fitnesz Akadémia - testépítő edző, Fitnesz Akadémia - aerobik edző, Wellness System™ edző, Kinesis tréner, Polar OwnZone™ edző,
 
jelenleg pedig az Oxígén Wellness vezető edzője is vagyok.
 
 
Szeretettel várok mindenkit az edzésemen október 20-án, melynek célja átmozgatni a teljes test izomzatát saját testsúllyal,kiemelten figyelve a comb, fenék és derék izmaira. Erősítő és alakformáló hatása igen magas. Dinamikus egyszerre több izomcsoportot megmozgató óratípus. Ajánlom mindenkinek aki odafigyel a testére és kihozza a legjobbat belőle! :-)
 
 
 
 
 

 

Rubint Réka: Alakreform

11.40-13.10 alakreform óra!

Hitvallásom: "Munkásságom és Alakreform programom arról a fantasztikus nőről szól, aki megtisztel bizalmával, és edzőtársának fogad. Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a célod, s hogy az " utad " végén egy elégedett, boldog Nő nézzen vissza a tükörből. Három kisgyermek édesanyjaként  elmondhatom, hogy a csoda és a megoldás kulcsa a kezedben van, csak hinned kell önmagadban! Én itt vagyok és segítek neked!"

Olvass tovább: https://www.eljtudatosan-eletmodexpo.com/rendezveny/eloadaso

 

 

 

Árki Henriett: Step aerobic

Árki Henriett vagyok, testépítés-fitness edző, aerobik-edző, step-aerobik, fitball-aerobik és gyerek-aerobik oktató, ezen kívül TRX-tréner. A Mega-Sport központban dolgozom 2008. január óta. Személyi edzőként nagyon fontosnak tartom, hogy hosszú távon hatást tudjak gyakorolni a különböző életvitelű, személyiségű, edzettségi szintű, korú vendégeimre, hiszen a célom mindig az volt, hogy életmódjukat változtassam meg. Kinek fogyás, kinek hízás, kinek általános állapotát kell javítani, van akinek teljesítményét fontos növelni. A lényeg abban van, hogy folyamatosan, nem drasztikusan javítani kell az egészségi állapotukat, fittségi indexüket. Mi is a fittségi index? Az ami az edzéssel javul, tehát a napi tevékenységüket illetve a szabadidős programjaikat sokkal fittebben éljék meg, elkerülve a fáradékonyságot. Fontos, hogy mindig tudják, testünk szebbé, egészségesebbé tételéhez maga a mozgás kevés, táplálkozásunkat is meg kell változtatnunk a teljes siker érdekében. Boldog vagyok, hisz elmondhatom, hogy munkám során még soha nem ért kudarc, mindenkinek jó irányba és egészségesebbé tudtam vinni a mindennapjait, vendégeim kitartóak, éveken át állandóak, és már el sem tudják képzelni másként az életüket. Fontos a lélektani változásokat is észrevenni, valamint a személyiségük figyelembe vételével apránként vinni változtatásokat a napjaikba.
Aerobik edzőként step és fitball aerobikot tartok, edzéseim itt is a vendégek igényei szerint alakítom. Ami állandó, az az óra első felében a cardio rész. Egyszerű koreográfia mellett folyamatosan emelem a pulzus számot, míg a zsírégető, majd az állóképesség növelő tartományt el nem érjük. A második felében az órának alakformálásé a főszerep, súlyzót, gumikötelet, gumiszalagot és lábsúlyt is használunk. Óra előtt mindig el lehet mondani a "kívánságokat" ki milyen gyakorlatot szeretne, illetve milyen izomcsoportot edzünk intenzívebben. Természetesen edzőként ezek figyelembe vétele mellett legfontosabbnak azt tartom, hogy sose hagyjak ki izomcsoportokat, mivel van aki csak heti egyszer ér rá munka, egyéb elfoglaltságai miatt, tehát a heti egyben ne csak has és farizom legyen, hanem inkább kicsi mindenből. 
Gyerek aerobikkal két éve foglalkozom, óvodás korosztály a többség. Náluk az óra felépítése több dologra épül. Tanuljuk az aerobik alaplépéseket, ritmusgyakorlatokat végzünk, mondókázunk, játszunk. Leginkább a sport játékokban fáradnak még el ezek a kicsik, hisz aerobik lépéseket még csak játékos keretek közt tudják megtanulni. Óra végén az egészséges táplálkozásra való nevelést is fontosnak tartom, hisz a mai gyerekek sokkal veszélyeztetettebbek az elhízásra, mint 15-20 éve. Nagyon jó hangulatban zajlik minden óránk, és óriási szeretetet adnak nekem ezek a kicsik, akik még azért is hálásak tudnak lenni, hogy valaki őket tanítja valamire.
Ezúton is köszönetet mondok a sorsnak, hogy a hobbim a munkám lehet! Végezetül a kedvenc idézetemmel zárnám soraim: "Testünk a kert, akaratunk a kertész!"

 

 

Tóth Petra: Capoiera

7 éve Capoeirazom és 3 éve táncolok Brazil Szambát! 2 éve saját csoportom van.

Amennyiben szeretnétek megismerkedni ezekkel a fantasztikus mozgásformákkal várlak Titeket szeretettel az óráimon!

Órák:
Brazil Samba/ Kezdő csoport: Kedd - 20:00-21:30 Zeneiskola! (Szélmalom utca 17.)

Capoeira : SZEPTEMBER 07.-TŐL ÚJRA!  Péntek - 20:00-21:30 Zeneiskola! (Szélmalom utca 17.)
Capoeira - Brazil harcművészet
Csatlakozz te is ehhez a dinamikusan fejlődő, Magyarországon még újnak számító brazil eredetű sporthoz, amely különleges mozgáskultúrájával világszerte elvarázsolja a különböző korosztályhoz tartozó sportolni vágyókat.
Fiúk, lányok, gyerekek és felnőttek egyaránt megismerkedhetnek ezzel a laza, zenei alapokra épülő dalokkal kísért, komplex harcművészeti kultúrával.

Brazil Samba
Sokaknak Brazíliáról először a szamba jut az eszébe. Nem véletlen, hiszen a rio-i karnevált évről évre nagyobb érdeklődés kíséri a nagyvilágban,és ezáltal a szamba is egyre népszerűbb a táncolni vágyók körében. A szamba dinamizmusa, és áradó életenergiája mindenkit magával ragad, nemtől és kortól függetlenül.

A táncórák alkalmával lehetőség nyílik kizökkenni a mindennapokból és megtanulhatjuk, hogyan adjuk át magunkat 100%-ig a táncnak és a zenének. A kurzuson nem csak a karneváli szamba, hanem a Brazília-szerte ismert és népszerű axé koreográfiákat is, és a gazdag afro-brazil tánckultúra elemeit is elsajátíthatjuk. Mindezek mellett nem csupán táncot, hanem testtudatos mozgást is tanulhatunk.

Ha egy teljesen új és magával ragadó érzésre vágysz, ha ki akarsz törni a mindennapokból, vagy csak egy jó hangulatú társaságra vágysz; nálunk a helyed!
Táncpartner nem szükséges!
További információk: 0036- 70/ 775 19 87, keeto@citromail.hu

 

 

Ízisz Mozgásstúdió: Hastánc

2009. márciusában indult el az első csoport az Ízisz Mozgásstúdióban - Sopronban, de már 2008 óta vállalnak önálló fellépéseket.

Már az első évben számos rendezvényen vettek részt, a felkéréseknek köszönhetően átlagban - azóta is - minden hétre jut egy fellépés.

2009. év végén saját stúdióba költöztek, így csodás környezet, keleti hangulat várja a hozzájuk látogatókat (Sopronban az Újteleki u. 6. szám alatt).

Az Ízisz Mozgásstúdió vezetője – Tóth-Sebestyén Ibolya (Ízisz) – Sopron első képzett oktatója, végzettségét Azizánál szerezte, tanúsítványát 2009. májusában kapta. Orientális-, folklór- és showhastánc oktatói végzettsége mellett Bellyfit oktatói és Sportoktatói képzettsége is van, órái során szociálpedagógiai tanulmányait is kamatoztatja.

Ízisz büszke tanítványaira, akik kitartóan járnak az órákra és gyakran otthon is gyakorolnak. Öröm számára, hogy a tánc szenvedélye áthatja a gyerekeket és a felnőtteket is, lányokat és asszonyokat egyaránt.

A stúdióban lehetőség van 0-tól 99-éves korig részt venni az órákon, hisz működik a baba-mama csoport, mely már a legkisebbeket is fogadja, a speciális ízületkímélő technikák pedig a szociálpedagógiai ismeretekkel ötvözve lehetőséget adnak arra, hogy életünk végéig mozoghassunk.

Az Ízisz Mozgásstúdió az interneten a www.bellydance.hu oldalon elérhető.

 


Radics Judit: Jóga

Pécsen végeztem el a torna edzői szakot, majd az aerobik oktatóit Pesten és pár évig edzősködtem.
TF-en rekreáció szakon diplomáztam.
Jelenleg okleveles, nemzetközi hatha, gerinc, női és gyermek jóga oktató vagyok. 7 éve tartok jógát itthon és Au-ban. 20 éve pedig aerobikot.
 
A jóga hatásai: mantális is fizikális téren:
 
-erősíti a mély- vagyis tartóizmikat,testtartásjavító,
-javítja a mozgásszervi problémákat,
-javítja a keringést,
-vitalizál,
-erősíti, lazítja és nyújtja az izmokat,
-növeli az izületi hajlékonyságot,
-növeli a koncentrációskészséget,
-javítja a fizikai éspszichikai teherbírást, testtudatot,
-javítja a légzést, vitálkapacitást,
-oldja a stresszt,
-javítja az emésztést
-intenzíven hat a belső szervekre, hormonháztartásra.
 
 

 

Mészáros Krisztián: Kettlebell

Mi az a kettlebell?

A Kettlebell vagy más néven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelynek füle is van. Az első Kettlebell eszközök a takarmány mérésére szolgáltak. Parasztok és mezőgazdasági munkások használták, és erejük vitán felül megnövekedett.

Oroszországban már 1913-ban elkezdtek a Kettlebell kiváló erőnlét fejlesztő hatásaival foglalkozni, de közel száz évvel ezelőtt már Amerikába is eljutott ez az eszköz, a legendás Arthur Saxon tette népszerűvé. Később az orosz majd szovjet súlyemelők, birkózók, judo vagy sambo versenyzők több generációja használta a Kettlebellt. Külön versenyei is vannak, az elsőt 1947-ben rendezték.

Az extrém kettlebell edzés valószínűleg kizárólag az orosz különlegesek sajátja maradt volna, ha a volt Specnaz (különleges katonai egység) kiképző Pavel nem emigrált volna az USA-ba. Az amerikai katonai és rendfenntartási elit azonnal felismerte az orosz kettlebell nagyszerűségét: primitíven egyszerű és halálosan hatékony, akár egy AK-47. Nem ritka látvány, hogy Pavel kettlebell instruktorai tengerészgyalogos, FBI vagy titkosszolgálati egyenruhákban tűnnek fel. Amint a kettlebell sláger lett azok körében, akiknek az élete az erőnlétükön múlik, terjedni kezdett minden keménységet, szívósságot igénylő területen, harcművészek, sportolók, de átlagos „nagyfiúk” körében is. Az orosz kettlebell invázió feltartóztathatatlan!

www.kettlebell.hu

www.primalmove.hu

Mészáros Krisztián vagyok RKC II. ÉS PRIMAL MOVE INSTRUKTOR, FMS specialista .

Kettlebell-el közel négy éve foglalkozom Sopronban! Kezdetben még csak kiegészítő sportként ismerkedtem az Rkc rendszerével , de hamar rá kellett jönnöm ,hogy sokkal több van mögötte ,mint egyszerűen csak a vasgolyók emelgetése vagy lengetése. Mivel sopronban még senki sem oktatta a kettlebellt, jelentkeztem a 2009 augusztusában megrendezett instruktori kurzusra. A vizsgára Dancs István Roland RKC(Szombathely) készített fel amit ezúton is köszönök neki!  A vizsga sikeres elvégzése után 2009 október 17. -én elindult az első soproni kettlebell kezdőcsoport. Edzéseink a Best Fitnessben elérhetők . Sopron Vándor Sándor utca 5. Érdeklődni lehet: telefonon a 00 36 341 45 81 -es számon, vagy e-mailen turmix79.mk@gmail.com .

 

 

 

Szabó Anita: Kangoo

    Szabó Anita vagyok, 1980.07.27-én születtem. Gyermekkorom óta a rendszeres sport híve vagyok. Klasszikus balettal kezdtem, majd a jazz- balett következett. Fiatal felnőttként cseppentem bele a fitnesz és az aerobik világába. 2004-ben Aerobik sportedzői, 2006-ban Testépítés-fitness sportedzői, valamint 2009-ben Sportrekreáció szakképesítéeket szereztem. Fontos volt számomra, hogy az edzői munkám egyben életforma is legyen. Ez nem jelent túlzott megterhelést az ízületeim számára: megismertem egy olyan sporteszközt és hozzá kapcsolódó programot, amely már sokak tetszését elnyerte. Az elmúlt években a legnagyobb sikereimet a Kangoo Jumps oktatásában és népszerűsítésében szereztem.

     A Kangoo Jumps egy speciális, rugós cipő, amelynek a mozgásformája eredetileg rehabilitációs célokat szolgál. Az ellipszis alakú rugók az izületeken jelentkező terhelést 80%-ban csökkentik. A kanadai tudósok által szabadalmaztatott cipőt a műtéti beavatkozásokat követően használtak a pácienseknél. Ma már a futástól a táncolásig, az atlétikus képzéstől a fitneszig, a túrázók és extrém sport kedvelőin keresztül is találkozhatunk a Kangoo Jumps-szal.

 A Kangoo edzés programja a fitness aerobik alapjaira épül és párosul egy táncos koreográfiával. Jó kondíciót és szép vonalakat ad.

Miért előnyös számunkra a Kangoo Jumps?

  • Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.
  • Más egyéb tornagyakorlatokhoz képest 25 %-kal több kalóriát éget el.
  • Átlagosan 100-150 kalória fogy 10-15 perc alatt.
  • Biztonságos sport gerincsérülés nélkül, hiszen az arra ható becsapódás erejét 80 %-kal mérsékli.
  • Javítja a mozgáskoordinációs képességeket.
  • Fokozza az oxigén felhasználását más sportokkal összehasonlítva, melyeket hagyományos sportcipőben végzünk.
  • Nem elsősorban üzleti megfontolásból kezdtem bele a Kangoo Jumps soproni elterjesztésébe. Örültem, hogy végre találtam egy olyan lehetőséget, amelyben hosszabb távon is van fantázia. 2004. szeptemberében mentem el a Sport Aktív nevezetű rendezvényre Budapesten. Ott láttam meg a Kangoo-t először, ami felkeltette az érdeklődésemet. Egy kemény edzés , ahol jól érzem magam: zene, koreográfia, zsírégetés és közben nincsenek fájdalmaim.

- Mára a kangoo hálózattá nőtte ki magát. Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megyét képviselem,      mint kangoo területi képviselő.

Sopronban, 2005.tavaszától működnek az edzések .2009-ben felépítettem egy oktatói csapatot, akiknek nagyon sokat köszönhetek! A Kangoo Jumps kereteiben segítik a mindennapos munkámat, edzéseket tartanak és városi rendezvényeken vesznek velem részt, azzal a céllal,  hogy mindenkinek  lehetőséget nyújtsunk egy  biztonságos sportoláshoz!

2008-ban megalakítottam a Kangoo Club Ausztriát, ahol a Kangoo Club Hungary közös együttműködésével Kangoo Jumps Power Coordinator Trainerként veszek részt az oktatók továbbképzésében és a kangoo kiépítésében.

Ne keresd a kifogást, bármikor bekapcsolódhatsz az edzések látogatásába! Mindenkinek javasolt, kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül!

Szeretettel vár Téged is a Kangoo Club Sopron Csapata!

Elérhetőségek: Szabó Anita

Tel.: +36/70-587-5077, +43/699-1719-3579, E-mail: info@kangoofitness.at, Web: www.kangooclub.hu, www.kangoofitness.at

Facebook: kangooclub sopron, kangooclub austria   Edzés helyszín: Gyermek-és Ifjúsági Központ, 9400 Sopron, Ady Endre út 10.

Időpontok: keresd az órarendünket a Facebookon: kangooclub sopron                           

Szabó Anita

International Kangoo Jumps Presenter, Coordinator Trainer, Testépítés-és fitnesz, aerobik sportedző, Sportrekreáció oktató, Életmód tanácsadó   

 

 

 

Horváth Krisztián: kyokushin karate

A kyokushin karatét sokan erő karaténak is nevezik.
Elsősorban azért, mert a vizsga- és versenyküzdelmek védőfelszerelés nélkül, teljes erővel zajlanak.
Mondhatnánk úgy is, hogy a való életre, az egészséges életre nevel.
Azonban sokkal több ennél. Megtanít a közösségi szellemre, tartást ad, fizikai erő- és állóképesség növekedést okoz.
Megtanít az egymás iránti tiszteletre, becsületre.
Harmóniába, egységbe hozza a testet és a lelket.
 
Önt is várjuk bemutatónkon, ahol gyerekek tesznek tanúbizonyságot a fegyelemről és az állóképességről.

 

 

 

 

Veiner Rita: erősítő edzés

1976-ban születtem.2001-ben végeztem elaz aerobik oktatói tanfolyamot Szegeden,a Csongrád Megyei Sporthivatalnál.

Korábban gyógytornásznak tanultam,de az iskolát nem fejeztem be.Már akkoriban is ezt a fajta tevékenységet képzeltem el magamnak,és most az óráimon gyakorlatilag már a gyerekkoromban elképzelt,számomra kedves tevékenységet végezhetek.
10 évig táncoltam,tornáztam,aikiodoztam,és kb 17 éves korómtól tartók önállóan aerobik tipusú zenés tornákat. Általában egyszerű,de kemény tornát tartók.Rövid koreofária talán,de nem általános,az izomláz utána viszont igen!:)Szeretem megismerni a lányokat,tudni mindenkiről pár apróságot,a nevén szólítani őket,kicsit összemosolyogni.
 
Ha eljössz biztos vagyok benne,hogy hamar ráérzel a mozgás örömére és tagja leszel a csapatnak.
Írhatsz nekem a aerobikrita@freemail.hu email címre,örömmel válaszolok.
üdv.Rita

 

 

Németh Eszter: Holisztikus fitness

Általános iskolás korom óta foglalkozom mozgással. Először verseny szerűen, majd hobbi szinten mozogtam. Főiskolás tanulmányaim során lehetőségem volt az USA-ban tölteni egy évet ekkor kezdtem el érdekelődöm az alternatív mozgások és keleti filozófiák iránt. Elvégeztem több ehhez kapcsolódó tanfolyamot (Mauri-masszázs, izomkontroll, Astanga és Hatha jóga)melyek erőteljesen megváltoztatták a gondolkodásomat, és a testemmel való kapcsolatomat. Mindeközben 2007-ben rekreátor diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományok Karán. Hat éve találoztam először a NIÁ-val, ami Magyarországon teljesen új mozgásforma volt ekkor. A White Bellt tréneri képesítést idén szereztem meg. Célom, hogy minél többen megismerhessék a Niát, a preventív - holisztikus egészségfejlesztés, a rekreáció és az öngyógyítás lehetőségeit, meglelve ezzel örömüket, szabadságukat és EGÉSZ-ségüket testükben - lelkükben - a mozgásban.