Életmód sziget

(Az oldal még feltöltés alatt!)

Organic mission - stand

A Táplálék-kiegészítők Használatának Jelentősége A Testformálásban

Aktivál.Felépít.Energetizál. Mikroalgákat és gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 
                                        
ShapeMission Alak formáló testpermet család:

 

étvágycsökkentő

anyagcse gyorsító

zsírégetéssel a narancsbőr ellen

energetizáló

 

 

 

 

 

Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból.

A Just Goji italt friss farkasbogyók (Goji Berry / Ningxia Wolfberry) nyers levéből, a farkasbogyó természetes ízét megőrző fejlett technológiával és antioxidáns feldolgozással állítják elő. Így adja a védelmet nyújtó vegyületek teljes arzenálját, antioxidánsokat....

 

 

 

 

COLONIA - AZ ÚJ ÉLETMINŐSÉG - stand

 

Gyógyulás a test és a lélek harmóniájában

 

  CEC_LOGO_vgs_copy 

A Colonia Életmód teljes egészében magyar kezdeményezés, egy olyan modern és komplex rendszer, amely biztosítja az egészségeseknek, hogy egészségesek maradjanak, valamint lehetőséget ad a betegeknek, hogy meggyógyuljanak. 

 
Az ember teljes lényének harmóniája határozza meg állapotát.
Az egyensúly felbomlását, a civiláizásiós betegségek kialakulását csak életmódunk gondolkozásunk megváltoztatásával hozhatjuk helyre. Ezen az úton haladva bátran kijelenthetjük, hogy életmódunk és gondolkozásunk megváltoztatásával testi és lelki betegségeink szinte önmaguktól meggyógyulnak. 
 

Segítünk Önnek! Kipróbált és eredményes módszerek megtanításával, sok gyógyult ember tapasztalatának átadásával Ön is beindíthatja szervezete öngyógyító mechanizmusait.

 
Néhány példa az eredményekre:
izületi- és gerincproblémák, szív- és érrendszeri betegségek, időskori betegségek, depresszió, potencia zavarok, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, túlsúly megelőzése és hatékony fogyás. Társas kapcsolatok, nehéz élethelyzetek, munkahelyi problémák, kínzó magány, negatív gondolatok átalakítása, a lelki egyensúly megteremtése.
 
Szeretettel fogadjuk már két helyen:
Lélekgyógyász rendelő: Sopron, Frankenburg  u. 2/a.  
Márkus Barbara 
web: www.atudatosember.hu Tel.: 0036 20/ 53 99 221, e-mail: atudatoselet@gmail.com   
                      
Colonia Egészség Centrum: Kapuvár Bercsényi u. 42. (a Szent Kristóf Étterem alagsora)
Gyöngyi József  
www.ceckapuvar.hu
Tel.: 0036 30/ 42 38-268, e-mail: ceckapuvar@gmail.com
 
 
 
 
 

Biyovis Holding - Biyovis Hungary Kft., Sopron - stand

Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön családjában, környezetében is vannak olyan emberek, akik  "civilizációs" egészségügyi problémákkal küzdenek (allergia, asztma, stressz, gyomorfekély, stb.), legalábbis a statisztikai számok ezt mutatták. Ezek a problémák már 10 évvel ezelőtt is jelen voltak az emberiség hétköznapjaiban, de azóta új faktorok jelentek meg, mint a környezetszennyezés, egészségtelen, szinte már "műanyagnak" mondható ételek fogyasztása, állandó rohanás, amely miatt a régi egészségügyi problémák új megoldást igényelnek.

Tradíció és Innováció

A termékek az ősi tradíció és a modern kor technológiai tapasztalatai ötvözésével készültek a 21. század embereinek, amely a nem megfelelő életvitel eredményeként kialakult civilizációs betegségekre, problémákra nyújtanak megoldást.

Az Ön és a Biyovis Holding sikerének üzenete az emberek felé "21. századi megoldások a rohanó életmód okozta problémákra"

Ez az üzenet az irányadó a további fejlesztésekben, gyártásban, marketingben és azokban az új, segítő programokban, amikkel támogatni szeretnénk az Ön sikerét.

Termékcsoportok:

Biogazdálkodás, környezetvédelem, PUREX PHASE program, sterssz, tisztító kúra, immunrendszer, szív-és éerrendszer, húgyúti panaszok, mozgásszervi panaszok, változó kor, vérszegénység, alakformálás, teák és különleges ivólevek, arc- és testáplás, kozmetikumok, szájápolás, gyógykozmetikumok, vízkezelés, levegőtisztítás, magnetoterápia, geopatikus terhelés kivédése, réztextíliák, tisztítószerek, családtervezés.

 

Tupperware - stand

2009-ben a RED DOT év designer csapata díj nyertese a Tupperware tervező csapata!

Kíváló formatervezés!

Termékeink az élvonalbeli formatervezésnek köszönhetően világszerte elismertek. A világ számos múzeumában megtalálhatóak vagyunk, és folyamatosan különböző tervezési díjakat nyernek el termékeink. A Tupperware közel 100 országban sikeres, hiszen érzéke van ahhoz, hogy divatot teremtsen, és folyamatosan fenntartsa a klasszikus és egyben esztétikus tervezés alapelveit. A Tupperware évtizedek óta olyan minőségi termékeket kínált, és kínál napjainkban is, melyek értékállóak, s a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készülnek. A Tupperware termékek évek óta sikeresen szerepelnek a világhírű Red dot Design évről-évre megrendezésre kerülő versenyein. Nálunk megtalálhatók a gyermektermékek, az elegancia termékek, az előkészítés eszközei, a frissentartáshoz, mikróhoz  és a mélyhűtéshez szükséges tálak, eszközök, stb... Szeretettel várjuk standunkon!

Parti tippekOvális Tálalómester

 

 

 

 

Lux Hungária Kereskedelmi Kft. - stand

Fő profilunk a „Tiszta otthon” termékvonal– ez képezi a Lux szívét-lelkét. A közvetlen értékesítés területén szerzett több mint egy évszázados tapasztalatunknak köszönhetően, ügyfeleinket személyes igényeiknek megfelelő, minőségi termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Már egyszerű mozdulatokkal is javíthat életminőségén! Ismerje meg javaslatainkat!

 

Jövőképünk: Az egészséges otthont szolgáló, prémium termékek piacán a világ első számú, közvetlen értékesítéssel működő vállalatává válni, elősegítve képviselőink és vásárlóink életminőségének javulását. Arra törekszünk, hogy az első helyre az emberek kerüljenek, minden téren. A Lux képviselők érzik, egy olyan család tagjai, amely törődik velük, s valóban figyel személyes álmaik megvalósulására. Nagy hangsúlyt fektetünk a legmagasabb minőségű, innovatív, prémium termékek fejlesztésére - az egészséges otthont szolgálva. A kategórián belül a legjobb termékeket szeretnénk kínálni, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk korunk kihívásaira. Termékeink javítják az életminőséget, egészséges környezetet teremtve otthonunkban és a munkahelyen.

Amiért dolgozunk:
- tiszta otthon
- friss levegő
- egészséges ivóvíz
- egészséges táplálkozás
- ipari felhasználás


Nagy szeretettel várom standomon, hogy segíthessek Önnek is a családja egészségéért: Baán Lajos Lux-képviselő Tel: 30/ 92 96 018

 

 

 

DXN Ganoderma termékek - stand

Egy csodálatos gyógynövény
A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként” tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első „gyógyszer”, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

Az első kérdés az, hogy a ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: „igen”, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.

 

A ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

https://images03.olx.hu/ui/2/48/77/24384177_1.jpgLátogassa meg standunkat, hogy megkínálhassuk egy forró gyógyító kávéval!

Szeretettel várom: Molnár Katalin: 30/ 95 74 304

 

 

MEDICAL MENTAL Alapítvány - stand

Az alapítvány 2009 óta működik. Egyik fő tevékenységi köre az lelki egészségmegőrzés vagy annak vissza szerzése. Szakembereink segítenek megismerni önmagadat, azonban nem célunk a múltban ragadni, ha nem múltunkat felhasználva segítünk megélni a mát, hogy a jövőnk a miénk legyen. Ezen munka során coaching valamint egyéb terápiás technikák adta lehetőségeket hasznáunk, nem felejtve hogy testünk és lelkünk elválaszthatatlan egységet alkotnak.

Design- old újra az életed, hogy a kontroll a te kezedbe legyen!
Az életvezetés meghatározója lelki és testi egészségünknek.
Amikor az ember nem azon az úton jár, ami számára optimális, jeleket kap lelki és testi tünetek formájában.
Ilyenkor változtatni kell!
Minőségivé tenni az egyhangú hétköznapokat, áthelyezni a fontossági szempontokat.
Nem csak a lelkünket a testünket is gondoznunk kell!
Standunknál ezen minőségi munkába nyerhet bepillantást, próbálhat ki önismereti teszteket, és minden lelki egyensúllyal kapcsolatos kérdésére nyitottak vagyunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket standunkon, ahol lesz vérnyomás- és vércukormérés,testsúly mérés és testtömeg idex számítás is!!!

 

 

AMC főzőrendszerek - stand

 

Az AMC sokoldalú főzőrendszere négy döntő jelentőségű előnyt biztosít:

Az egészségesebb táplálkozást:

Az AMC főzőrendszere lehetővé teszi, hogy az ételeket kíméletesen és víz hozzáadása nélkül készítsük el, így a vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el, ételeink megőrzik eredeti ízüket. Ezáltal egészségesebben táplálkozunk, kevesebb sóra van szükségünk.

A tudatosabb ínyenckedést:

Az AMC a zsíradék hozzáadása nélküli sütés lehetőségével a lemondások nélküli ínyenckedés világát tárja fel.

Így minden, ami ízletes, az AMC-nek köszönhetően egészséges is.

A praktikusabb főzést:

Az AMC észszerűen tervezett konyhai eszköztár, pénzt, időt, helyet és energiát takaríthatunk meg vele. Elemei tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

A felelősségteljesebb cselekvést:

Az AMC segítségével családi életünk boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá válhat. Alkalmazásával akár 50% energia megtakarítható, hosszú élettartalmának köszönhetően kevesebb lesz a felhasznált nyersanyag és íly módon a hulladék is.

 

Szeretettel várom standomon és a főzőbemutatón:

Bajcsy Veronika természetgyógyász – AMC tanácsadó valamint főzőestjeimen a Füredi sétány 11/6. alatt. Bejelentkezés: 30/4555 435

 

 

A jövő kommunkiációja és az egészségmegőrzés kapcsolata - stand

A hangtálak bűvöletében
https://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/71442/6.jpg
A tibeti tálak játszani, kísérletezni hívnak. Amikor egy hangtálat akezedbe veszel, és megszólaltatod, ujjhegyeiden keresztül érezheted, ahogy a hanghullámok tovaáramlanak a testedben.

Hatásmechanizmusáról: Peter Hess(R)módszerének alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket már több, mint 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyreállítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját. Közel 20 éves kutatómunkája során a hagyományos keleti zene emberi szervezetre gyakorolt gyógyító hatásával foglalkozott. Számos kutatóutat tett Nepálba, Tibetbe és Indiába. Éveken át tartó kutatás
és gyakorlat során fejlesztette ki a Hangmasszázs Terápiát, mely hozzásegít a test energiamezejében keletkezett zavarok
helyreállításához, támogatja az immunrendszer felerősödését.

Hogyan történik a kezelés: A masszázshoz a páciens kényelmes ruhában elhelyezkedik egy kezelőágyon, vagy a földön kialakított fekhelyen. Meghatározott
kezelési menetet követve, a test egyes pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel lágyan megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél. A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli s a folyamatos hang és
rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések eredményeként segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Szeretettel várom a kedves érdeklődőket a standomon: Szabóné Lehelvári Ildikó - Természetgyógyász-Hangmasszőr - Tel: 0630/3173337

 

 Ayura Herbal ital
https://pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/4/2/_/ayura_1442316_6690_n.jpg
Az Ayura Herbal ital tradicionális thai gyógynövényekből előállított elixír. Kamphaengsam egyetemi központban a Kasetsart egyetemen dr. Phemphong Sriprasertsak Phd, aki mikrobiológia és gyógynövénytanból rendelkezik doktorátussal, több évtizedes kutatómunka eredményeként állított össze gyógy készítményeket, melyek közül a leghatékonyabb, legszélesebb körben alkalmazható a 8-as verzió. A thaiföldi egészségügyi hatóságok által minősített ital elnyerte a "Legjobb növényi elixír" kitüntető címet hazájában.

A készítmény összeállítása a hagyományos indiai gyógyítás, az ayurveda elméletén alapul. Ez a legősibb orvosi gyógyító rendszer, amely a kínai és a tibeti orvoslás alapja is. Az egészséges életről szóló teljes tudást, a hosszú egészséges élet titkát jelenati. A terápia célja a helytelen táplálkozás és életvitel, a negatív érzelmek, stressz és környezeti ártalmak miatt kialakult energetikai zavar és harmóniahiba helyreállítása a szervezetben, az egészség fenntartása, a
szenvedés nélküli élet. A tradicionális, évezredes népgyógyászati tapasztalatokon alapuló összetevők együttes hatása biztosítja, hogy a készítmény megfeleljen ezeknek az elveknek.

A népgyógyászat ősi erjesztéses folyamatát használják a gyógyital készítése során, amely a növényi hatóanyagok jobb hasznosulását, a bélflóra hibáinak
kijavítását teszi lehetővé, egyben természetes tartósítást is biztosít. A szer tartósítószert nem tartalmaz, barnacukor tartalmát a baktériumok hasznosítják.

Ismerje meg Ön is! Szeretettel várom satndomon: Szabóné Lehelvári Ildikó - HU0000326 - Tel: 0630/3173337

 

A jövő kommunikációja:

https://videoemail.iwowwe.com/VMail.aspx?T=E&L=16884702&D=45185ECA-A5DB-4EB7-9D38-BFE49D1B8E50

Szeretettel várom standomon: Szabóné Lehelvári Ildikó

 

 

 

Lővér sütő - stand:

 

Delikát üzlet - stand:

Üzletünkben közel 12éve törekszünk a jó, minőségi, magyar áruk elérhető áron történő forgalmazására. Célunk, a környékbeli és hazai termelők, forgalmazók termékeinek bemutatása, a teljesség igénye nélkül például: házi készítésű lekvárok, termelői és ízesített mézek, szörpök, tartósítószer és só nélküli fűszerkeverékek, 8 tojásos és színes ( csilis, bazsalikomos, medvehagymás) tészták, kézműves mézeskalácsok (szezonális jelleggel), fonott áruk stb.
Ha rövid bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk a Várkerület 88. szám alatt, valamint az Élj Tudatosan! Életmódexpón standunkon!


 

 

Orgonit-OM energiaékszerek és fitness eszközök - stand

Orgonit-OM energia ékszerek és dísztárgyak stresszoldásra, életerő növelésére harmonizálására, kondicionáló-heveder "Kondi-Gurtni" és más sportszerek a fizikai állapotunk javítására, nemcsak amatőröknek.

 

Orgonit-OM az orgon energia (prána, csí, egyetemes energia) generátor

terharmonizalo-felgomb--kup-gyemant-formaban.jpgmedalok--nemeskovel--jelkepekkel.jpg

Speciális összetétele segítségével az Orgonit-OM a különböző hatások által lelassult, megdermedt egyetemes energia (orgon, prána stb.) számára visszaadja a lüktető, pulzáló tulajdonságát, ami által újra kifejezésre juthat e mindent átszövő energia jótékony hatása - fokozott életerő, öröm, bőség, jólét, kreativitás, önszerveződés, egyre jobban mélyülő tudatosság. Az Orgonit-OM a DOR forrás (életellenessé vált egyetemes energia) közelébe helyezve, visszaalakítja azt az energia pozitív, életet támogató formájává, s így kettős szerepet tölt be a védelem mellet egyszersmind az egyetemes energia pozitív forrásává válik. Az Orgonit-OM-ból készült tárgyakban, medálokban attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni, elhelyezünk különböző szimbólumokat, ásványokat terápiás céllal az információ gyógyászat alapelveinek megfelelően.

 

Kondi-Gurtni (TRX-hevedertorna):

 

Az ötlet, mint minden, véletlenszerűen jött, egy ezoterikus rendezvényen láttam TRX- bemutatót, viszont túlzottnak találtam az árat, és készítettem magamnak egyet. Szóval innen indult a Kondi-Gurtni, ezt a nevet adtam a saját készítményemnek. Tanítványaimnak is tetszik, szívesen gyakorolnak vele. A harcművészetek edzésein igen sokoldalúan és célirányosan lehet hasznosítani. Két kivitelben készítem, állítható és fix hosszúságú formában. Tapasztalatom, hogy a fix hosszúságút a már edzésben lévő sportolók tudják jobban használni, több erő kell hozzá. , A Kondi-Gurtni sokoldalú otthoni tornaeszköz, melyen saját súllyal tornázhatunk. A „Kondi-Gurtni” hevederből áll, melyeket egyszerűen felakasztunk, kikötünk, vagy befogathatunk az ajtóba. A heveder végén markolatok találhatók a kezek és lábak részére. A fix hosszuságú 1,8m, az állítható 1-2,5m tartományon belül szabályozható. A beszerelése nagyon egyszerű, s szinte az egész testet tornáztathatjuk vele. Használat után szinte semmilyen helyet nem foglal a lakásban, könnyen tárolható. A csomagolás műanyag zacskó melyben akár tárolhatjuk, szállíthatjuk. Egyedül vagy társaságban is edzhetünk vele.

Ha megfelelően táplálkozunk, akkor már egy hónap alatt át lehet formálni az alakot. Fejlődnek az izmok, az anyagcsere is felgyorsul, felesleges kalóriák égnek el, így lehet a testzsír-százalékot is csökkenteni. A Kondi-Gurtni olyan alvó izomrostokat tud megdolgoztatni, amiket súlyzóval nem fog sikerülni, mivel nem izolált a tréning, stabil és instabil felfüggesztési pontok vannak, az egyes gyakorlatoknál végig kell a törzsizmoknak dolgozni, ez pedig nagy előny.

További információkkal szertettel várom a standomon!

Csőr Gábor Ékszer és Sportszerkészítő  Tatabánya, www.moontiger.eoldal.hu 

 

Horváth méhészet termelői házi mézek - stand

Méhészetünk többféle mézkülönlegességgel jelenik meg az expó területén.

Keresse standunkat és tekintse meg kínálazunkat:

akác, vegyes virág, vadcseresznye, hárs, gesztenye, vaddohány, szolidágó, napraforgó, repce, krém méz, bodzás, ánizsos, mentás, fahéjas és egyéb méhészeti termékek.

Elérhetőségeink:

www.honigsopron.hu, Sopron, Ferenczi János u.49. Tel.: 0036 30/ 22 66 237

 

 

 

 

Fusio-optika - stand, látásvizsgálat

Fusio-Optika

A Fusio-Optika 1996-óta áll vevői szolgálatában Sopronban az Árpád utcában, és a Tesco áruházban. Munkatársaink ingyenes szemvizsgálattal, szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő szemüveget, kontaktlencsét vagy szemüvegkeretet. Szemüveglencsék:

Ha sikerült kiválasztanunk a megfelelő szemüvegkeretet, eljött az idő a szemüveglencse típusának meghatározásához, aminek szintén minden szempontból megfelelőnek kell lennie. Napjainkban egyre inkább nő az igény a műanyag lencsék iránt, ami részben annak köszönhető, hogy nem törnek és könnyebbek is mint a hagyományos üveg lencsék. Egyre több lencsetípusra jellemező már napjainkban, hogy rendelkezik keménylakk bevonattal, valamint vízlepergető és tükröződést mentesítő réteggel is. 

Szemüvegkeretek:

A divatnak mindig nagy hatása volt a szemüveg típusokra, de a mai rendkívül széles választék mellett érdemes nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy ki milyen keretet válasszon magának.
Napjainkban a szögletes forma az egyik legnépszerűbb. Egyaránt hordják férfiak, és nők is, hiszen vannak keskenyebb, és szélesebb szemüvegkeretek ebből a fazonból. Hogy ki melyiket válassza, az arctól, kortól, egyéniségtől függ leginkább. Mi segítünk abban, hogy a széles választékból, funkció divat vagy arctípusnak megfelelő szemüvegkeretet válasszon.
Napszemüvegek: 
Eredeti funkciójával szemben a napszemüvegek napjainkban már nem csak szezonális, hanem egész évben viselhető mindennap használatos cikk. A forma, és a praktikusság mellett nagyon fontos szempont szemüveg vásárlásakor az UV szűés, üzleteinkben csak 100% UV szűrő képességű napszemüvegek kaphatók.
Napszemüveg kollekciónk óriási választékából mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, melyet a világ ismert márkáiból válogattunk össze.
Kontaktlencsék: 
Az kontaktlencsék piaci térhódítása egyre látványosabb. Sokan döntenek úgy, hogy megválnak szemüvegüktől és a kontaktlencse mellett döntenek, így a lencsék is nagy fejlődésen mentek keresztül az utóbbi évtizedben. A cégek leginkább eldobható, / napi és havi / és programozott cseréjű / 3 hónapos, 6 hónapos és éves / kontaktlencséket gyártanak és forgalmaznak. Vannak akik csak alkalmanként (sportoláshoz, szórakozás, nyaralás) viselnek kontaktlencsét, nekik ajánljuk a 15 vagy 30 darabos csomagolást, ami lehetővé teszi a hosszabb távú tárolást is. 
FUSIO-OPTIKA
Cím: 9400 Sopron Árpád u. 2.
Tel. Fax: (99) 506-719, (99) 506-720
Nyitva tartás: H-P: 9-18, Szo: 9-13
FUSIO-OPTIKA TESCO
Cím: 9400 Sopron, Ipar krt. 30.
Tel. Fax: (99) 523-440, (99) 523-441
Nyitva tartás: H-Szo: 9-20, V: 9-17.30
 
Látásvizsgálattal várjuk standunkon!
 
 

AVATAR - stand

Az Avatar® egy 9 napos önismereti tréning, melyet Avatar mesterek adnak át. Az Avatar® eszközök olyan gyakorlatok és eljárások összhangja, melyek megfelelő értelmezésével és használatával képességed az önismeretre, és a tudatos életvezetésre nagyban megnövekszik.

Rendkívül hatásos és hatékony eszközök arra, hogy kezedbe vedd életed irányítását.

Az Avatar® eszközök segítségedre lehetnek:

 • önkorlátozó hiteid vagy viselkedésmintáid felismerésében és feloldásában
 • harmonikus párkapcsolat megteremtésében
 • céljaid elérésében
 • hogy az öröm és elégedettség kellemesebb állapotába kerülj
 • a bánat és a stressz megszüntetésében
 • egészséged helyreállításában
 • elméd lecsendesítésében

Mitől más az Avatar® ?

Ahelyett, hogy egy újabb életvezetésről szóló hitrendszert adna át, az Avatar® felébreszti benned a hitek teremtésének és leépítésének természetes képességét.

Ezzel az önismereti jártassággal életedet az általad meghatározott tervnek megfelelően formálhatod át.

Miért van szükségem az Avatar® -ra?

Az Avatar® önismereti tanfolyam nélkül az emberek életét legmélyebb, leginkább elutasított láthatatlan hiteik irányítják.

Képzeld el, hogy azok az emberek, akiktől félsz, akiket a legkevésbé szeretsz, és akik a legrosszabb hatással vannak rád, automatikusan meghatározzák döntéseidnek legalább 90 százalékát.

Hát ilyen az élet az Avatar nélkül…

Várunk szeretettel az Életmód Expón, infó óráinkra!

www.avataronismeretikurzus.hu

 

Kineziológia, családállítás, kranioszakrális terápia - stand

 

Ábrahám Judit és Bedőcs György
energetikai kezelések
kineziológia, családállítás
kranioszakrális terápia
 
A kineziológia nagyon hatékony képességfejlesztő és stresszoldó módszer. Egy speciális izomteszt segítségével hívja elő az információkat, amelyek sejti szinten megőrződtek, s amelyek a jelenlegi állapotunkat befolyásolják. Vissza tudunk menni az időben, megkeressük mai betegségeink, nyugtalanságaink okát. Korrekciókkal, gyakorlatokkal feloldjuk a múltbeli stresszeket. Segít a következő helyzetekben, tanulási, párkapcsolati, szexuális problémák, magatartási zavarok, depresszió, szorongás, pánik és minden betegség lelki okát oldja.
 
A kranioszakrális terápia helyreállítja az agyi gerincvelői folyadék szabad áramlását a testben. Az agyi gerincvelői folyadék tartalmazza lényegünket, itt található az univerzális esszenciánk. Ha szabadon áramlik, akkor tudjuk valóban önmagunkat élni. A koponyacsontok egymásra csúszása, a gerincferdülések, a csigolyaelmozdulások mind azt mutatják, nem igazi önvalónkat éljük. Nagyon finom érintésekkel a koponyacsontokat helyükre lehet tenni, a csigolyák melletti idegeket fel lehet szabadítani, s az életünk kivirágzik.
A családállítás megmutatja nekünk, hogy milyen energetikai folyamatok uralják a családban a családtagok közötti kapcsolatokat. A családban mindenkinek helye van, méghozzá meghatározott helye. Ha onnan ki van zárva, vagy szeretetből más helyén áll, abból zűrzavar vagy betegség keletkezik. A cél, hogy mindenki az őt megillető helyre kerüljön a szeretet és tisztelet kifejezésével.
Az energetikai kezelés során az aurában kialakuló sajátos gócok eltávolítása a feladat. Ez lehet megszállottság, személyiségzavar, kényszerneurózisok. átokenergiák, esküenergiák stb..
Ezek a kezelések a kliens öngyógyító folyamatait aktiválják, változásokat hoznak létre testi, lelki, szellemi szinten. A kliens mindig fel kell, hogy vállalja a gyógyulásáért a felelősséget, a segítséget kapja meg ehhez.
Egyszerre ketten kezelünk, az alap az izomteszt, amivel mindig ki lehet választani azt a módszert - az előbb leírtak közül- amelyikre a legnagyobb szükség van. 
elérhetőség : bedocsgyorgy@bygmodell.hu
                      06-70-5899099 
 
 

Fertő-Hanság nemzeti Park - stand

FHNP-logo-web-nagy.jpg 

 

Élmény a vadludak birodalmában…

 

Sokat beszélünk az egészséges életmódról, táplálkozásról. Sokan tesznek is érte, mégis hiányzik valami…

Nem vagyunk teljesen EGÉSZségesek, elégedettek, mert elveszítettük a kapcsolatunkat az Anyatermészettel, azzal a csodálatos sokszínű környezettel, melyben igazán otthon lehetnénk.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park egyik célja, megőrizni a Kárpát-medence sokszínű, egyedülálló élőhelyeit, és benne azokat a fajokat, amelyek ezen természetvédelmi tevékenységek nélkül, az emberi térhódítás hatására eltűnnének.

Tegyen egészségéért, az egységért és járja minél többször a szikes pusztagyepeket, hol a szemünk a messzeség szépségén nyugodhat, hallgass megannyi parti madár énekét, vagy a puszta csendjét vagy kiránduljon a Soproni –hegyvidék életadó fái között.

Szórakozásként válassza ökotúráinkat, ahol megérezhetik, hogy lelke hová is tartozik valójában.

 

Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság

Természetvédlemi oktatási és ökoturisztikai osztály

9435. Sarród, Rév-Kócsagvár, Pf.:4.

Tel.: 99 537 633

Mobil: 30/ 620-16-31

Szeretettel várjuk standunkon!

 

 

Rábaközi termékek portékái / biotermékek - stand:

Szeretettel várjuk standunkon: 

biotermékekkel, lisztekkel, gluténmentes élelmiszerekkel, egészséges lekvárokkal, ivólevekkel

Sorponban a piac területén megtalálható üzletünkben vásárolható termékeink:

- rábaközi perec

- kistermelői friss csirke, jércezsír, fűszerezett, konyhakész szárnyasok

- jérce tremékek

- kecsketej, kecskesajt, juhsajt, juhtúró, gombák

Az "ÉLJ TUDATOSAN! ÉLETMÓDEXPÓ"-n frissen sütjük az egészséges kenyereket, melyeket meg is kóstolhat! Ezenkívül sajtkóstolóval is várjuk!

Elérhetőségeink:

 

Rábaközi termelők boltja / Biotermékek-baromfi-sajttermékek

Sopron, Vásárcsarnok, NYITVA: SZERDA, PÉNTEK, SZOMBAT: 6-12

 

 

 

MBT terápiás lábbelik és termékek - stand

Mi, emberek valamikor a természetben mezítláb jártunk.

A természetben való mezítláb járással mindig egy picit balanszírozva, olyan izmokat használunk, melyeknek állapota alapvetően meghatározzák mozgatórendszerünk egészségi állapotát. 
Amikor a civilizált ember cipőt húz, és lebetonozza környezetét, akkor az egyszerű fizikai összefüggések alapján az egyenes talpú cipő és az egyenes kemény talaj, olyan stabilitásba kényszeríti mozgatórendszerünket, amely ezen izmok, a mély izmok elgyengüléséhez, majd elsorvadásához vezethet. 
Az orvos társadalom mai állásfoglalása szerint a mozgásszervi betegségek, a betegség első szakaszában nagyrészt ezen izmok elgyengüléséből adódnak.
A hagyományos cipők  természetellenes módon stabilizálják és rögzítik a lábat.
Az MBT lábbeli egyedülálló talpszerkezete a kemény egyenes talajt, puha, egyenetlen talajjá "változtatja". Olyan instabilitást biztosít, mely során a test automatikus izomaktivitással válaszol ezekre az ingerekre. A használata olyan mély izmokat aktivál, melyeket eddig nem használtunk, javítja a tartást, erősíti a gerinc és a hát körüli izmokat, ízületeket.

Az MBT lábbeli kifejezetten jó azok számára, akik egész nap állnak, vagy álló munkát végeznek. Arra tervezték, hogy csökkentse a vázizomrendszerre nehezedő nyomást. 
A hagyományos cipők viselése során a testre ható erők a saroknál hatnak közvetlenül az ízületekre és a csontokra. Ezzel szemben az MBT elvezeti a testre ható káros becsapódásokat a lépések során.  Ez a fajta mozgás javítja a keringést, csökkenti a testre ható káros ütközéseket és segít a hosszú ideig való állásban - mindezt kényelmetlenség és fájdalom nélkül.

Az MBT olyan első osztályú egészségügyi termék, melyet számos egészségpénztár támogat. 
 
 
Alkalmazási terület:
 • gerincproblémák, helytelen tartás miatti fájdalmak, derékfájás 
 • kopásos ízületi betegségek /térd- és csípőfájdalmak/ 
 • boka- és harántsüllyedés okozta panaszok 
 • elő láb fájdalmak 
 • sarokcsont fájdalom 
 • Achilles-ín problémák
 • nehéz, visszértágulatos lábak 
 • alsó végtagi érszűkület / I., II. stádium/ 
 • diabetes szövődmények megelőzése /erek érintettsége/ 
 • izom-, ín-, szalagsérülés utáni rehabilitáció, járás újratanítása traumák után 
 • terhesség /vénás problémák, derékfájás, ízületi problémák elkerülése/ 
 •  medencefenék (gát) izomzatának edzése 
 • túlsúly, narancsbőr 
 • szabadidő, élsport /bemelegítés edzés/verseny előtt, optimális izomtréning, gyors regeneráció./

További információkkal szívesen várok minden kedves érdeklődőt a standomon egyben meghívom egy ingyenes talpvizsgálatra!

Jagosits Katalin

Elérhetőségeink:   MBT Pont Sopron ,  Füredi sétány 11/5  Tel. 0699/789-581 E-mail:mbtsopron@gmail.com

 

 

 

Aqua Shopron - stand

 

AquaShopron.jpg
Amit vizeinkről tudni érdemes:
Partnerünk ásványvíz palackozó üzeme Vas megyében található, 15 km-re Szombathelytől.
A víz kizárólag mechanikai szűréssel „kezelt”, a technológia mentes minden vegyi és egyéb művi beavatkozástól. 
Minőségi, prémium kategóriás ásványvizet palackoznak, amit formatervezett PET és üveg palackokban, illetve 19 literes ballon kiszerelésben forgalmazunk.
Ízhatás: mellékíz mentes. Az összes oldott ásványi anyag tartalma 700 mg/liter. Minden fogyasztási korlátozástól mentes. Elismert természetes ásványvíz a felső Pannon érintetlen, zárt vízadó rétegéből.  

pH 9.3 Lúgos Víz


Természetes küzdelem az elsavasodás ellen

Szeretne tenni valamit szervezete elsavasodása ellen? Ég a gyomra? Nincs rendben a bélműködése? Netán lúgosító diétába kezdett? Fogyassza Ön is a VitalQuelle Lúgos vizét!

lakmusz4 (1).jpgNapjainkban az emberek többségét a rohanó életmód, kevés mozgás, helytelen táplálkozás, túlzott stressz jellemzi. Ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet lassan, de biztosan elsavasodik. Az elsavasodott szervezetben viszont romlanak a vér áramlási jellemzői, romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, és számtalan betegség kialakulhat. A VitalQuelle Lúgos víz normalizálhatja a túlsavasodott szervezet pH értékét és a bélműködést, mérsékelheti a túlzott gyomorsavat, segíthet az optimális testsúly elérésében és a magas vércukorszint csökkentésében.

VitalQuelle Oxigén

Több energia, több vitalitás plusz oxigénnel

Oxigén nélkül nincs élet, még a szervezetünk és a sejtjeink számára sem. Biztosítson ezért szervezetének elégséges oxigént, biztosítsa ezáltal szervezete egészséges működését.
Miért választanak minket a partnereink? 
Minőség ( Prémium Hungaricum termék. )
Kedvező ár ( Termékek közvetlen a gyártótól. )
Kényelem ( Ingyenes házhoz szállítás. )
 

 

Szeretettel várjuk standunkon!

Doma György
9400.Sopron, Vércse u.4., Tel.:+36/30-273-31-52
 
 
 

"TÁPLÁKÉKOD LEGYEN A GYÓGYÍTÓD" biozöldségek stand

bio.jpgmereg1.jpgIMG_6144.jpg114777_hus01.jpg

Vegyszerektől mentes Bio gazdaságból származó gyümölcsök,zöldségek,baromfi húsok ,tojás közül választhatsz és rendelhetsz közvetlenül a termelötől!Tápláld és Véd Magadat általam termesztett Bio Termékeimmel!Elérsz a Szabó  Szabolcs 06704572562
 

Miért érdemes az ökológiai (bio) előállítású élelmiszert
választani?

Növényvédő szerek kockázatokkal és mellékhatásokkal

A nem ökológiai (a továbbiakban konvencionális) növénytermesztésről általánosságban elmondható, hogy a legtöbb növényvédőszer felhasználása még a technológiai fegyelem maximális betartása mellett sem tekinthető kockázatmentesnek . A gyártási, szállítási, hulladékkezelési problémákra csak utalunk, ezeken kívül azonban számolnunk kell azzal, hogy már kijuttatáskor – különösen ha ez légi úton történik – a növényvédő szerek egy része elsodródik és észrevétlenül szennyez más növényi kultúrákat, vizeket, lakóterületeket. A várakozási idők betartása sem garancia arra, hogy a vegyszer teljesen lebomlott, ráadásul a bomlástermék is egészség-károsító lehet.
 

A műtrágyák és az élelmiszerminőség

Tény, hogy műtrágyák felhasználásával nagyobb a termések érhetők el, mint az ökológiai gazdálkodásban engedélyezett anyagokkal felhasználásával. A nagyobb hozamhoz azonban általában gyengébb minőség párosul.

Vizsgálatok igazolják, hogy a nitrogén műtrágyák felhasználásával termesztett zöldségfélék nitrát tartalma többszöröse lehet a lassúbb, de kiegyensúlyozottabb tápanyag ellátást biztosító komposzttal kezeltekének.

Valamennyi nitrát jelenléte a növény szöveteiben természetes, mennyisége azonban igen nagymértékben függ a tápanyag utánpótlás módjától. A nitrogén műtrágyák sajnos nem csak az élelmiszerek nitrát- nitrit tartalmát emelhetik meg, hanem az ivóvízbe kerülve is veszélyeztethetik egészségünket. (Egyéb hatások mellett a nitrát csökkenti a vér oxigén szállító képességét, amelyre a csecsemők különösen érzékenyek, a nitritek fehérjékkel képzett vegyületei pedig rákot okozhatnak.)

A közvetlen egészségügyi hatás mellett a műtrágyázás hozzájárulhat talajaink elsavanyodásához, ami egyes toxikus elemek (pl. alumínium) mobilizálódásához, egyes nélkülözhetetlen elemek kimosódásához, illetve felvehetetlen állapotba kerüléséhez vezethet. Fontos tudni, hogy a szokványos gazdálkodás mai gyakorlatába csak a fő táp elemeket (nitrogén, foszfor és kálium) pótolják, a növények ezzel szemben az egyéb elemek egész sorát vonják ki a talajból. Ezzel a gazdálkodási gyakorlattal a termőföld idővel elszegényedik és csak nyomelemekben szegény élelmiszerrel tud bennünket ellátni

 

A biotermékek jellemzői, előnyei

 • Vitamin, nyomelem és ásványi anyag tartalom, nehézfémek. A biozöldségek, gyümölcsök vitamintartalma magasabb, amit a kutatók részben az ökológiai gazdálkodás tápanyag-utánpótlási rendszerének, részben pedig a gyomirtó szerek kiiktatásának tulajdonítanak. 
  Az ökotermékekben több ásványi anyagot és nyomelemeket, de kevesebb nehézfémet lehetett kimutatni.
 • Egészségvédő anyagok a zöldségekben, gyümölcsökben. Másodlagos növényi anyagok, például a fenolok nagyobb mennyiségben keletkeznek az ökológiai termesztésű növényekben. (A fenolok olyan növényi anyagcseretermékek, amelyek az emberben egészségvédő hatásúak; hozzájárulnak a daganatos betegségek megelőzéséhez, segítik az immunrendszer működését, szabályozzák a vérnyomást, baktérium és vírusellenes hatásúak valamint antioxidánsként viselkednek.)
 • Több szárazanyag, kevesebb nitrát. Az ökológiai növénytermesztésben tilos a nitrogén műtrágyák és a kémiai eljárásokkal oldhatóbbá tett egyéb tápanyagforrások felhasználása, ezért a növények lassabban növekednek, és a szövetek kevesebb vizet tartalmaznak. A magasabb szárazanyag tartalom egyértelműen jobb tárolhatóságot eredményez (a bioburgonyánál akár 50%-kal is kisebb lehet a tárolási veszteség). A jobb tárolhatóság a kisebb vízvesztéssel és a tömörebb szövetek jobb ellenállóképességével függ össze. A biozöldségek alacsonyabb nitrát tartalma egyértelműen a nitrogén műtrágyák mellőzésére vezethető vissza.
 • Növényvédőszer maradékok. Nem ökológiai előállítású élelmiszerekben gyakran kimutathatók növényvédő szer maradványok (A 2002-es vizsgálatsorozat szerint a konvencionális minták 75%-ában találtak ilyeneket.) Ezzel szemben a biotermék minták nagyságrendekkel kisebb arányban és mennyiségben tartalmaztak szermaradványokat. 
  Gyakori kérdés, hogy miként biztosítható az, hogy az ökotermékekbe egyáltalán ne kerüljenek méreganyagok a környezetből. Sajnos a biotermelés is kitett a máshonnan (levegőből, csapadékból, öntözővízből, stb.) származó szennyeződéseknek, azt azonban biztosítja, hogy a termelés során ne kerüljenek további veszélyes anyagok (növényvédőszer-maradványok, gyógyszer-maradványok stb.) az élelmiszereinkbe. Ezzel elérhető, hogy szervezetünk méregtelenítő kapacitása lényegesen kisebb terhelésnek legyen kitéve.
 • Génmanipuláció, adalékanyagok. Az ökotermék előállítás feltételrendszere szabályozza az alkalmazható adalék- (E-számok szerint felsorolva) és segédanyagok és a felhasználható, nem ökológiai eredetű alapanyagok körét. A felhasználható adalék- és segédanyagok köre szűk, közös jellemzőjük, hogy a közvélekedés szerint is ártalmatlanok, de még ezek is csak akkor alkalmazhatók, ha nélkülük nem lehet az adott élelmiszert (biztonságosan) előállítani. A genetikailag módosított szervezetek és származékaik felhasználása természetesen a feldolgozás során sem engedélyezett.
 • Ionizáló sugárzás. Az ökotermékek előállítására vonatkozó jogszabályok tiltják az élelmiszerek besugárzását ionizáló sugárzással. Kísérleti állatokon igazolták az ionizáló sugárzással kezelt táplálék kedvezőtlen hatását. Az ilyen takarmányt fogyasztó állatoknak rövidebb lett az élettartama, kisebb volt a szaporulata, nőtt a halvaszületések és a daganatok száma, hiánytünetek és növekedési zavarok mutatkoztak, nőtt a vese-, máj és ivarszervi rendellenességek száma, gyakoribb lett az immunrendszer zavara és csökkent a fehérvérsejtek száma.
 • Érzékszervi tulajdonságok. A kóstolási próbákon általában a zöldségek és gyümölcsök ökológiai változatát találták ízletesebbnek. Almánál ehhez járult a nagyobb hússzilárdság és a kellemes cukor/sav arány. A kisebb víztartalom miatt a biozöldségekben, gyümölcsökben magasabb az íz és illatanyagok töménysége.
 • Biofoton emisszió. Egy új, kevéssé ismert vizsgálati módszerrel hasonlítottak össze ökológiai és konvencionális termékeket. (A vizsgálat során az élő sejtek fénykibocsátását mérik. A napsütésből származó energiát a sejtek tárolják, ami a lebomlási anyagcsere folyamatok során kibocsátott biofoton (fény) formájában felszabadul. Feltételezik, hogy a nagyobb fénykibocsátó képesség kedvező élettani hatásokkal jár. A tartós "fénytároló képességből" jó élelmiszerminőségre lehet következtetni.) A mérések során az ökotermékek fénykibocsátó képessége magasabbnak bizonyult.
 • Esszenciális aminosav tartalom. A biogabonákban és -hüvelyes termésekben kedvezőbb aminosavprofilt találtak, mint a konvencionális előállításúakban, feltehetően az eltérő nitrogén pótlási módszerek miatt.
 • Kevesebb gombatoxin. Irodalmi adatok szerint a bio növényekben kevesebb a gombatoxin (fuzárium- és egyéb más gombák emberi egészségre ártalmas méreganyagai) és ritkábban is mutatható ki. Ennek fő magyarázata a biogazdálkodásban alkalmazott vetésforgó, amelyről korábban már történt említés.
 • Az anyatej minősége. A biotermékekkel táplálkozó anyák tejében magasabb volt az omega-3 zsírsavak és a telítetlen zsírsavak mennyisége és az ökotermékek táplálkozásbeli arányának megfelelően csökken a növényvédőszer maradványok koncentrációja.
 • Termékenység változása. Az ökotermékkel táplálkozó férfiaknál átlag 30%-kal találták magasabbnak a spermaszámot.
Az elmúlt néhány évben jelentősen bővült hazánkban a bio állati termékek kínálata.

Az ökoterméket fogyasztók táborában is különböző nézetekkel találkozhatunk az állati termékek fogyasztásának egészségügyi és etikai vonzatairól.

Az elmúlt néhány év élelmiszerbotrányai után – kergemarha-kór, antibiotikum és hormon a húsban, stb. – a fogyasztók jelentős része nyugtalankodik az állati eredetű élelmiszerek biztonságossága miatt, és nem is alaptalanul. A nem ökológiai gazdaságokban elterjedt a faj biológiai igényeit figyelmen kívül hagyó takarmányozás, ilyenre volt példa a növényevő szarvasmarhának húsliszt – ráadásul szarvasmarhából készült húsliszt- adása, és még ma is gyakorlat a különböző a hozamfokozók etetése, valamint antibiotikumok rutinszerű alkalmazása.

Ezzel szemben az ökogazdaságokban az állatok jellemzően biotáplálékot kapnak vagy bio legelőn legelnek és a rutinszerű gyógyszeres kezelésre, hozamfokozók adagolására nem kerülhet sor.

A faj igényeinek megfelelő takarmányozás, az egészséges tartáskörülmények, a szabad levegőn való tartózkodás és a mozgás lehetősége természetesen meghozza eredményét, hiszen ilyen körülmények között az állatok természetes védekező rendszere sokkal hatékonyabb és még a járvány-veszély sokkal kisebb.

Előnyben kell részesíteni a természetes gyógymódokat, mint például a gyógynövényes kezelést vagy a homeopátiát, akupunktúrát, a szokványos állatgyógyszerek alkalmazására csak vészhelyzetben kerülhet sor, nagyon ritkán és dupla élelmezésügyi várakozási idő közbeiktatásával, ezért nem kell a tejben, tojásban, húsban előforduló gyógyszermaradványoktól tartani.

 

 

 

Dr.Life.EU - stand

cégünk, a DrLife.EU Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy egy minél egészségesebb, minél energikusabb életet alakíthassanak ki, illetve élhessenek.

 

Fő profilunk a skaláris energiával rendelkező, lávakőből készült energiaékszerek, illetve a kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó folyékony formulájú vitamin, a Vemma termékcsalád forgalmazása.

1)

Az energiaékszerek rendkívül pozitív hatással vannak az egészségünkre -szervezetünket optimalizálják.

A termékekben több, mint 70-féle ásványi anyag találhaztó! A Quantum Medálok, a Quantum Karlánc, a Qantum Óra, a Quantum Töltő illetve a Quantum Toll természetes ásványokból készültek, amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ezáltal jön létre a skaláris energia, ami erősíti a test bioenergia mezejét. A skaláris energia elősegíti az energia áramlását, és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát adhat, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget, és jó közérzetet biztosít. Segítségével megtisztulhat a szervezet a mérgező anyagoktól, megszünteti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja a szervezet optimális védekező rendszerét. Visszaállíthatja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.

2)

 

A Vemma-termékcsalád minden egyes tagja kiváló, azonnal fogyasztható táplálékkiegészítő. Olyan hatékony folyékony formulát kínál, amely biztosítja azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat, amelyekre a szervezetnek szüksége lehet. Minden frissítő adag biológiailag felhasználható, finom, és könnyen fogyasztható!

12 teljes spektrumú vitamint, ásványi anyagokat, vadon termő mangosztánt, élelmiszer minőségű aloe verát és élelmiszer minőségű koffeinmentes zöld teát tartalmaz.

 

Várjuk standunkon az Expó területén!

 

 Weboldal:  urbanlaszlo.vemma.com

Kapcsolat:

1135 Budapest, Tahi u. 53-59. IV/401

Tel: 0630/274-1406

e-mail:info@drlife.eu