Rólam

 
      Kedves Érdeklődők!

 

    Szeretettel köszöntjük Önöket!  Az alábbiakban néhány gondolatban bemutatjuk Önöknek rendezvényünket, mely már megszületésének első évében országos hírűvé növi ki magát:
"ÉLJ TUDATOSAN! ÉLETMÓD EXPÓ"
 
    Rendezvényünk létrejöttének apropója és célja, hogy ezekben az időkben, mikor a gyors-élelmiszerek, a tartósítóanyagok térhódítása egyre nagyobb méreteket ölt, a mozgásszegény életmód, az emberi értékek lassú leépülése, az önbizalom és a tudatos életforma elveszőben van,  egy intenzív motivációval újra felébresszük az emberek figyelmét és közösen elindítsunk egy mozgalmat, melynek irányadó gondolata:
"Tudatosságra, egészségre, fittségre fel!"                                                                        
                                                                                    

 

Szabó Évi vagyok Negyedik alkalommal szervezem meg az „Élj Tudatosan! Életmód Expó” rendezvényt.

Mivel Sopront elkerülték az országosan is ismert fitnesz rendezvények, ezért célul tűztem ki,  hogy országosan is elismert rendezvénnyé nőjük ki magunkat!

 

Kereskedelmi végzettséggel rendelkezem, a'90-es években itt Sopronban az akkor  legnagyobb áruházban, az „Ikva”áruházban vezetőként, majd később a „Keston” férfii divatáru boltban  üzletvezetőként tevékenykedtem.

 

6 évvel ezelőtt kezdett el érdekelni a sport marketing és menedzselési terület. Sokat küzdők  magam is a kilókkal, adrasztikus fogyás következményei nem kíméltek engem sem. Ezután elhatároztam,hogy elvégzem a Fitnesz Campany sport táplálkozás tanácsadói képzést Héder Éva vezetésével.

Sokat érdeklődtem, és jártam  különböző tanfolyamokra, ekkor ismerkedtem meg egy országosan ismert fitnesz edzővel akivel 4 évig dolgoztunk együtt. Így a sport marketing és menedzselési területen is szereztem tapasztalatot.

 

Az „ Élj Tudatosan! Életmód Expó” rendezvény, az elmúlt 3 évben számos célkitűzése mellett, lehetőséget adott sok helyi tehetséges aerobik edzőnek, hogy magukra és az általuk képviselt mozgásformára felhívják a figyelmet!

 


Idén is alkalommal,a soproni edzők mellett lehetőséget kínálunk Sopron környéki (pl.:Sopron,Kapuvar,Csorna,Győr ,Szombathely ,...)edzőknek is,hogy megmutassák tehetségüket..Az elmúlt 3 évhez hasonlóan idén is Rubint Réka (állandó) sztárvendégünk, mellett Sifi a Magyar Kangoo Királynője lépnek fel.

 

Tavaly novemberben személyes találkozón vettem részt Vida Áginál (Gazdagmami), aki sok tanács, ötlet mellett, sokmindenben megerősített a rendezvény további folytatásában!

 

Az Ő ajánlásával Idén először Marketing tréner segít az edzőknek és a kiállítóknak  rendezvényre való felkészülésre, hogy minél hatékonyabb legyen a végeredmény.

 

Müllerné Topor Ágnes: kereskedelmi szakoktató, offline marketing tréner, 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kiállításokon való hatékony részvételről. Gyakorlatias tréningeket tart idegen emberek megszólítására.

 

Idén is megválasztjuk az Expón fellépett Sopron és Sopron környéke legjobb edzőjét!

 

 

 

" Élj Tudatosan! Életmód Expo Sopronban, a leghűségesebb legszebb városban, melyet beválasztottak Európa legszebb 30 városa közé.

Célom, hogy ennek a csodás elismerésnek megkoronázása legyen, és Sopron nevéhez fűződjön az is hogy Nyugat-Magyarországon az Élj Tudatosan! Életmód Expo rendezvény, mely a legnagyobb, és országosan elismert rendezvény lesz!"