Életvezetési Szaktanácsadónk: Belényesi Évi

 

Az Éltvezetési Szaktanácsadó Program Life coach-a (étvezetési tanácsadója). Szabó Évi a 2011 novemberében keresett meg, hogy egy komplex programot szeretne létre hozni, melynek középpontjába az Egészséges Életmód áll. Rögtön megtetszet az ötlet, hiszen mindig is azt éreztem az Egészséges életmóddal foglalkozok csak a testi egészségmegőrzésre gondolnak. Az Évi által felvázolt programba ugyan olyan hangsúlyt kapott lelki egészség megőrzési is. Mikor aztán megismertem a program részt vevő többi tanácsadót, tudtam létrehozható a komplex program.


Nem csak munkám során, hanem a hétköznapokban is úgy éreztem, hogy az emberi lélek száműzve van tudatunkból. Nem szeretünk vele foglalkozni, az meg hogy megbetegedhet egyenesen lehetetlen. Így célommá volt, elfogatassam azt a tényt hogy a lelkünket is gondoznunk kell.
Meglátásom szerint az Éltevezetési Szaktanácsadó Program lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy rohanó elvárásokkal teli világunkba megtapasztják a lelki és testi egyensúlyon keresztüli kontroll élményt.
Várom mindazokat akik készek újra tervezni az életüket, hogy a kontroll az ő kezükbe legyen.

Elérhetőség: +36 30/ 2857 457