Sztár Vendégek

 
Rubint Réka Állandó Sztárvendégünk"Magyar orszég Fiznesz "Ledy"-je
Alakreform Edzés:
Alakreform programom RÓLAD szól, aki megtisztel bizalmával, és edzőtársának fogad! Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a célod!
 

 


 
 

Csonka Anita

    Dance Aerobik
 
 

 

A sport már kisgyermekkorom óta életem része, ezért soha nem volt kérdés számomra, hogy felnőttként is aktív életet fogok élni. Szerencsés vagyok, hiszen a számomra legkedvesebb mozgásformával foglalkozom nap mint nap, immár hivatásszerűen: és ez pedig nem más, mint az aerobic. :-)

Hazai és külföldi rendezvények rendszeres látogatója vagyok, hogy folyamatosan frissítsem tudásom és megújuljak.

Célom, hogy átadjam az embereknek, azt az életérzést, amit nekem is sikerült megtapasztalnom az aerobic által, hiszen az aerobic nem csupán egy sport, hanem út az önmegvalósítás felé, mind fizikai (testi), mind szellemi (lelki, pszichés) értelemben véve…

Szeretném elérni, hogy óráimról üdén, felfrissülve, jólesően fáradtan, kellemeshangulatban távozzanak vendégeim.

Mottóm: “Csak pozitívan”!!! Lényeg, hogy jól érezd magad, és közben ne lazsálj!!!:)

Sifi

Magyarország Kangoo "Királynője"
 

 

Sifter Tímea egy új irányzat, a kangoo hazai vezéralakja – az új aerobikprogram növeli a stílus élvezetét, miközben megelőzi a sérüléseket. Ja, és nem utolsó sorban a kangoo boldogsághormonokat szabadít fel: a rosszul induló napot megváltoztatja, a sportot űzőket felszabadítja.

Sifi mesél magáról: „Aerobik-versenyző voltam, éppen a világbajnokságra készültem, amikor a kvalifikációs verseny előtt néhány héttel elszakadt a bokaszalagom. Az akkori párom, Hornyák Ádám ajánlotta, mi lenne, ha kipróbálnám a kangoo-cipőt, mert szerinte az segítene, hogy ne essek ki a ritmusból, hogy folytatni tudjam a felkészülést. Miután levették a lábamról a fekvőgipszet, szinte azonnal el tudtam kezdeni az edzéseket. Nem mondom, hogy nem voltak fájdalmaim, mert a bokaszalag-szakadás nem finom dolog, de a cipő fogta a bokámat és futottam, tornáztam benne. Meg is nyertem a kvalifikációs versenyt és mehettem a vébére. Ez már több mint tíz évvel ezelőtt volt.”