Sopron és Sopron Környéki edzők aki jelentkeztek a színpadra

Kerata Dóra:
Sopronból jelentkezett
Gymstick óra
 
Kerata Dórinak hívnak,2 gyermekes édesanya vagyok.
Az Iwinél végeztem el Budapesten az Aerobic Sportedzői képzést majd a Fitness Companynál Gymstick Instruktor lettem.Azóta tartok egyedüliként Sopronban Gymstick Muscle órákat.
Mindig is az életem része volt a mozgás és a sport.Fiatal koromban a tánc volt számomra a legfontosabb, egy nagyon jó és eredményes tánccsoport tagja lehettem .
Gymsticken kívül még Aerobic és Capoeira aerobickal is színesítettem a palettát így változatosabbá tehetem az óráimat.Örömmel tölt el hogy két gyermekes család anyaként megvalósíthattam az álmom és a munkám a hobbim lett. 
Szeretnék példát mutatni a többi anyukának hogy a család mellett magunkra is lehet ,kell időt szakítani ..Ha az anyuka boldog és kiegyenúlyozott akkor a családi harmónia is tökéletesebb lesz,fontos hogy saját magukra is fordítsanak elég időt . 
Gymstick egy forradalmian új fitnesseszköz ,mely ötvözi a botot a gumi kötelek ellenállásával hogy átfogó,az egész testre ható edzést tegyen lehetővé.Hatékonyan kombinálja a kardioedzést,az izomerő-állóképesség fejlesztését,az erő edzést és a mozgékonyság fejlesztését.A Gymstick nem csak a nagy izom csoportokat edzi,hanem a kisebb és gyengébb ,az ízületeket körülvevő izmokat is.Minél jobban feszülnek a gumi kötelek,annál nagyobb kihívást jelent a test izmainak, hogy fenntartsák a törzs helyes stabilitását.
 
Tűske-Bozzai Kriszti
Győrből jelentkezett
Pilates óra
 
Tüske -Bozzai Kriszti Győrből fog érkezni ,es Pilates órával fog készülni!
A szüleim már nagyon korán elindítottak a sportos életmód útján! Egészen kicsi voltam, amikor elkezdtem ismerkedni a művészitornával. Majd 7 évesen kezdtem el komolyan, versenyszerűen sportolni. Ez a sport nem más volt, mint a kötélugrás! 10 évig versenyeztem. Mellette jártam aerobikozni, mert nagyon szerettem ezt a mozgásfajtát is!

Közben gyógypedagógus-tanítónak tanultam, mert a mozgás mellett a gyerekekkel való foglalkozás is fontossá vált az életemben!

A mozgás iránti szeretetem az évek múlásával egyre erősödött, ennek okán aerobik edzőnek tanultam. Az elhivatottságom az egészséges életmód iránt – egy betegség miatt- egyre fontosabbá vált!

A gyógypedagógusi és az edzői munkám is a szenvedélyem! Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ettől teljes az életem!

Szeretném a mozgást minél több emberrel megszerettetni, különösen a Fit Ballt! Valamint célom az egészséges életmódot, az egészséges táplálkozást minél több ember számára eljuttatni, megismertetni őket ennek a fontosságáva.

Rólam és a munkámról megjelent cikk:

https://www.facebook.com/notes/fit-ball/sikeres-fit-ball-trénerek-címmel-új-sorozatot-indítunk/10150652009508306Végzettségeim: 

2012 Pilates oktató, Fitness Company

2012 Életmód tanácsadó wellness trainer, Fitness Company

2011 Fit-Ball trainer (Fit-Ball a Fitnessben), R-med

2010 Aerobik sportedző, Fitness Company

2008 Tanító-gyógypedagógus 

2004-2010 Kötélugró edző“A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.”
 
Ignácz Zsani
Budapestről jelentkezett az Expó színpadára
"Bomba alak" órát fog tartani
 
Ignácz Zsanett vagyok,soproni születésű,de budapesti lakos.
Sportpályafutásom 7 évesen kezdtem,kosárlabdáztam 6 éven keresztül,de gerincproblémám miatt abba kellett hagynom. 
2 év gyógyúszás után,gimnáziumi éveim alatt szerettem meg az aerobikot,csoportos tréningeket.
Ez a "szerelem" odáig fajult nálam,hogy mostanra már elvégeztem az edzőit Budapesten a Fitness Companynál. Ezt gymstick és Életmód Tanácsadó tanfolyam követte.Jelenleg személy edzőnek tanulok és szeretném tudásom folyamatosan fejleszteni. Most már én próbálok meg másokat fertőzni az aerobikkal,immár 1 éve. Budapesten 2 teremben is tartok órákat,összesen heti 10 alkalommal. Óráim a BOMBA-ALAK nevet kapták,amivel több embert sikerült biztatni a mozgásra és több féle eszközzel tudunk dolgozni.
Hogy mit csináltam a köztes időben? 9 évet a vendéglátásban dolgoztam Ausztriában. Ezt is szerettem,de a sport közelebb áll hozzám,így most már nem is dolgozni,szórakozni járok és végre egészséges,jó légkörben vagyok egész nap!Célom, hogy minél több embert „megfertőzzek” a mozgás szeretetével, tudatosítsam bennük a testedzés fontosságát és rámutassak, hogy ezek a mozgás típusok milyen jótékony hatással van rájuk: mind testileg mind pedig lelkileg.
Szeretem a kihívásokat,a megmérettetéseket,ezért is jelentkeztem.
Remélem sokatokkal fogok találkozni,mindenkit sok szeretettel várok! :-)