Kiállítók

 
-A RENDEZVÉNYEN EGÉSZNAP SZORÓLAPOKAT OSZT :
                                                                       -HERBALIFE
                                                                       -FOREVER
 
 
 
 
 
 
 
 

A Herbárium 2000 Kft. a Bálint Cseppek és Bálint Csemegék gyártójának bemutatkozása

Társaságunk 2005-ben alapított 100%-os magyar tulajdonú cég.  Termékeink ellenőrzött minőségű alapanyagokból, tartósítószer-, adalék- és színezőanyagoktól mentesen készülnek. Készítményeink több mint fele egyedi receptúra alapján gyártott komplex étrend-kiegészítő, amelyekben az egyes összetevők több évszázados népgyógyászati leírások és tapasztalatok alapján lettek válogatva szervezetünk egészségéért.  

  Bálint Csemegék néven 2013 év végén új termékcsaláddal jelentkeztünk, melynek tagjai fagyasztva szárított (liofilizált) gyümölcsök és zöldségek, melyek a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően kiválóan beilleszthetőek vegetáriánus, paleolit és egyéb diétákba, vagy akár kismamák és kisgyermekek étrendjébe is beilleszthetőek.

  Étrend-kiegészítő készítményeink OÉTI notifikációval rendelkeznek, magas minőségi színvonalon gyártjuk a hatósági és jogszabályi előírásoknak megfelelően.

  Célunk megosztani az érdeklődőkkel az egészséges életmód fontosságát, a természetességet és kiegyensúlyozott életvitel támogatását. A Bálint Cseppek és Bálint Csemegék termékcsalád valamennyi tagja megtalálható országszerte a gyógynövény- és bioboltokban, webáruházakban és a hajdúszoboszlói mintaboltunkban is.

  Vállalatunk Ars Poetikája olyan gyógynövény alapú készítmények gyártása és értékesítése, amellyel hidat képezhetünk a gyógynövény gyógyászati tapasztalatok és az orvosi gyakorlat által igazolt eredmények között, illetve az orvostudomány segítő, kiegészítő erejeként a terápiába való beillesztéssel biztosítani lehet a kívánt hatást minél alacsonyabb felhasználási kockázat mellett.

 
 
 
 
 
 
 
 

A GEERS , nagyothallással élőknek kínál megoldást. Az emberek az igényeiket, a vágyaikat, a másokkal létrehozott kapcsolataik révén valósítják meg, a kommunikáció lehetősége az alapja a családi és társadalmi kötelékek kiépítésének. Ezért szeretné a GEERS mindenki hallását a lehető legoptimálisabbá tenni.

Cégünk tradíciója Magyaországon cégünknek két évtizedes tapasztalata van Ügyfelei hallása és teljes életörömének visszaadásában.

A GEERS szakképzett audiológusai, egy kompetens, speciálisan szakképzett csoport. Nap, mint nap a GEERS szekemberiként adnak tanácsot és nyújtanak segítséget, céljuk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és terméket nyújtsák, alkalmassá téve Ügyfeleink egyéni igényeihez és lehetőségeihez.