Ki lesz a legjobb edző?

 

Iden nem csak azert lesz erdemes az Expora eljönni,mert jobbnál jobb programokkal várunk benneteket,Iden a három Sopron/Sopron kornyeki jelenkezo edzo egyike haza viheti az Expo serleget!A Ti döntések alapján!Iden mozogj es szavazz!
Minden szakterületnek egy rendezvény nagy befolyással van a további fejlődéshez ,holtpontokon segítheti át a fellépőket,elismerés szerzés...stb.
AZ Élj Tudatosan!Életmód Expó rendezvény is erre törekszik, hiszen a budapesti rendezvényekre, azontúl, hogy a távolság meghatározza a soproni és Sopron környékiek feljutását, a Sopron és környékbeli edzőknek a színpadokra való feljutást.
AZ Expó lehetőséget ad, a lakosságnak is együtt mozogni a legismertebb fitnesz edzőkkel, megismerni a legújabb trendeket.
Az elmúlt 3 évben számos célkitűzésünk mellett, lehetőséget adtunk az expón sok helyi tehetséges aerobik edzőnek, hogy magukra és az általuk képviselt mozgásformára felhívják a figyelmet.
Idén első alkalommal,a soproni edzők mellett lehetőséget kínálunk Sopron környéki (.Kapuvár,Csorna,Győr,Szombathely stb.) edzőknek is, hogy megmutassák tehetségüket.
Azok, akik szeretik a kihívásokat, szeretnének elismertek lenni,szükségük van a visszaigazolásra, a dicséretre .
Idén először megválasztjuk az expón fellépett Sopron és Sopron környéke legjobb edzőjét!
Kedves expóra látogatók, idén biztassátok a Ti kedvenceteket, erősítsétek jelenlétetekkel ,és szavazzatok arra,aki szerintetek a legjobb!

Célunk továbbra is az, hogy Nyugat- Magyarország legnagyobb,és legelismertebb fitnesz rendezvénye legyünk, amire felfigyelnek !