Fő Támogatók

Update1 Sopron
 
 
A szénhidrát és a glikémiás index egyidejű csökkentésével klinikailag bizonyítottan magasabb élvezeti értékű fogyást biztosít a kalória megszorítással szemben. Segíteni a túlsúlyos embereken, harc a cukorbetegség ellen és esélyegyenlőség az FMCG szektor kínálatában. Egy misszióhoz a széleskörű szolgáltatás megteremtése. A Norbi Update a világon először vállalta a házhozszállított szénhidrátszegény menü és ilyen jellegű péksütemények klinikai tesztjét, amit győzelemmel zárt.
 
Riska
 

A TEJ ÉLET, ERŐ, EGÉSZSÉG!

 

Miért is az Alföldi Tej Kft. termékeit választja egyre több tudatos magyar vásárló?

 

Az elmúlt több mint 10 évben Magyarország egyik legnagyobb tejfeldolgozó üzemévé nőtte ki magát a székesfehérvári gyár. 100%-ban magyar alapanyagból készítjük megbízható minőségű tejtermékeinket, 95%-ban a hazai piacra, hazai fogyasztóknak!

A cég piaci részesedése igen dinamikusan fejlődött az elmúlt években, és ezt a tendenciát az elkövetkező években is eltökélten követni fogjuk közkedvelt márkáinkkal.

2013-ban 210 millió liter tej feldolgozásával, 31,6 milliárd Ft-os belföldi forgalommal termékértékesítés alapján az ország legnagyobb tejipari cégévé vált az Alföldi Tej Kft., mely 2013-ban a szakma és a fogyasztók elismeréseként SUPERBRANDS díjban részesült.

 

Közkedvelt kereskedelmi márkáink jelenléte egyre meghatározóbb a kiskereskedelmi láncok tejtermék választékában. Az Alföldi márka, mely lassan egy évtizedes múltra tekint vissza, a Magyar márka, mely tudatosan piros, fehér, zöld alapszíneket hordoz, 2010. óta a vásárlók körében az egyik legelfogadottabb piacvezető, valóban magyar tejtermék márkájává vált.   

 

2013-tól a Riska termékek arzenáljával leptük és lepjük meg nap, mint nap a vásárlóinkat!

A RISKA brand a tejből készült finomságok bevezetése mellett igen fontos szerepet tölt be a cég életében, hiszen kiemelt célul tűztük ki a szerethető márka elérését a magyar fogyasztók számára.

Évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkező cégről lévén szó bátran kijelenthetjük, hogy termékeink magas minősége, dinamikus, fiatalos csomagolásvilága és kiemelkedően finom tejes ízvilága miatt mára a vásárlók kedvencévé vált.

Különleges rendezvényekkel, fesztiválokkal és egyedi marketing ötletekkel bombázzuk a vásárlóinkat annak érdekében, hogy ne csak az ár, hanem az ár és minőség kategóriában is elnyerjük hosszú távú bizalmukat.

 

 
Dia-Wellness
 
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, lekvárok, töltelékek, kész konyhai alapanyagok, tészták, egyszóval miden, ami a mindennapi étkezésünkhöz elengedhetetlen. Termékeinket cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak vagy egészséges étkezést követőknek ajánljuk.