Sopron és Környéke fellépő edzői,akik jelentkeztek az Expó színpdára

 
TEST-LÉLEK HARMÓNIÁJA -->
Pozitív gondolatok,motiváció, életmódváltás, fitnesz, önfejlesztés egy helyen. Ez vagyok én:Fittike 
"Sziasztok! 
Ennek az oldalnak azért láttam szükségét, hogy hamarosan induló edzőként, ne csak a privát oldalon tudjak motiválni, "szöget ütni" emberek fejébe, hanem eljusson az én "életfilozófiám" olyan emberekhez is akik még személyesen nem ismerhetek!
Rólam:
Jelenleg 26 éves vagyok és idén lesz 10 éve, hogy jelentős súlyfeleslegtől szabadultam meg!
A titok természtesen nem más mint a "Norbi Titok" volt, ez nem titok! Tehát tudatos táplálkozással és rendszeres mozgással, Te is felveheted a harcot a genetikával vagy az eddigi életmódodból adódó súlyfelesleggel! 
Ehhez igyekszem itt az oldalon segítséget nyújtani az oldalon a legkülönfélébb módokon!
A táplálkozás és a testmozgás mellett nagyon fontos számomra a pozitív életszemlélet és a tudatos élet, ebben is munkálkodom mint az oldal neve is mutatja"Szép testben, Ép lélek!"
Legyen ez a mottónk és tegyük helyre magunkat kívül és belül is! 
Köszönöm a megtisztelő Bizalmat!
Üdv.:Fittik"/Szép Testben Ép Lélek: Fittikével/

Németh Anett vagyok. A mozgás számomra nemcsak munka inkább életforma, hivatás.
A fitneszhez fűződő viszonyom 2002-ben kezdődött. A Soproni Torna Club Versenyaerobik Szakosztályának tagja voltam nyolc éven keresztül.
2010-ben a Pécsi Tudomány Egyetem Zalaegerszegi Képzési Központjában gyógytornász szakon kezdtem tanulmányaimat, 2014-ben diplomáztam.
A főiskolai éveim alatt az IWI-nél (Nemzetközi és Fitnesz-Wellness-Sport iskola) sportedzői tanfolyamot végeztem el.
Jelenleg a Balfi Gyógyfürdőkórházban gyógytornászként dolgozom.
2014-ben vettem részt DeepWork oktatóti képzésen.

Miért a DeepWork? Mi az a DeepWork?

A deepWORK egy kemény, ugyanakkor nagyon élvezetes holisztikus, funkcionális tréning. Ebben az óratípusban a yin és a yang ellentétpár a meghatározó elem, ami a gyakorlatban a kardio- és az erőgyakorlatok váltakozását jelenti. A deepWORK különböző sportmozgásokat vesz alapul és egyszerű, jól követhető gyakorlatsorokká köti össze őket. A mozgássorok végrehajtása légző gyakorlatokkal egészül ki, így a résztvevő mindig a saját, légzés adta ritmusára dolgozik a tréning alatt.
Mire jó?
- 100% zsírégetés
- feszültségoldás
- mentális tréning
- kardió tréning
- fizikai tréning
- megismerteti saját határaidat
- testi-lelki egyensúly és a belső harmónia elérése
- érzelmi töltés és kiengedés
Kinek ajánlom?
A gyakorlatok követhetők, végrehajthatók nemtől, kortól függetlenül. Így mindenkinek ajánlom, aki egy óra intenzív edzés után „kipihentnek”, stresszmentesnek szeretné érezni magát.
Szeretettel várlak az órámon, ha „megújulásra” vágysz!

 
 
 
 
Ignácz Zsanettnak hívnak. Sopronban születtem, de már több, mint 2 éve Budapesten élek. Nagy örömmel tölt el, hogy az idén is részt vehetek az Életmód Expo színpadán, immár másodszor. Lassan 3 éve tartok csoportos órákat, aerobicot, gymsticket, köredzést. Az óráimat Bomba-Alaknak neveztem el, mert úgy gondolom, hogy mindig mást kell csinálnunk ahhoz, hogy fejlődni tudjunk. Ezért az óráimon mindig más eszközt is használok és más módszerekkel dolgozunk, próbálom minél változatosabbá tenni őket. Jelenleg a 15. kerületben a Robika-gymben dolgozom. Örülök, hogy azzal foglalkozhatok, ami boldoggá tesz, elmondhatom, hogy a hobbim a hivatásom. 1 éve személy edző is vagyok, így teljessé tudom tenni napjaimat. Szeretem a szélsőségeket, a különleges vendégeket és a kihívásokat a munkámban. A mozgás, az életem minden területén csak segítséget nyújtott és rengeteg pluszt ad mind a mai napig számomra, így elképzelhetetlenek a napjaim sport nélkül. Születésem óta folyamatos