Kiállítók

Duics Diána (DIA)
Testépítés – fitness edző /2005/
Aerobik oktató /2005/
Életmód tanácsadó – wellness trainer /2007/
XCO trainer /2008/
TRX trainer /2010/
Pro-ski simulator trainer /2014/
Antigravitációs jóga oktató, alapfokú légtornász technikai tréner /2014/


Gondolkodtam…mit írjak ami frappáns, rövid és azt mutatja be ki vagyok én és mit tudok nyújtani. Nehéz..., mert vagy egy mondat az egész: „A fitness oktatás nemcsak a munkám – ez az életem.” Bár közhelynek hangzik, de aki ismer az tudja, hogy ez így igaz.  Azonban ha tovább olvasod, mert kíváncsi vagy ki ez a csaj, akkor elkészítettem a „bővített” változatot is.
Személyi edzőként és csoportos fitness oktatóként tevékenykedem.
ŐSZINTE VALLOMÁS A CSOPORTOS ÓRÁIMRÓL
Edzés közben edzőként mindig boldog vagyok. Évek óta minden egyes nap megyek, és csinálom. Még akkor is, ha aznap épp ezernyi probléma után nehezen mentem. Aztán elindul a zene, az első levegővételek… és elfelejtek mindent...beszűkül a világ és mintha egy csövön keresztül nézném a termet, a résztvevőket, csak egy érdekel…hogy beletegyem az órába a tudásom és a szívem. Mindenbe és mindenkibe, aki ott velem együtt mozog. Ez az életem. Ezt az érzést csak az tudja igazán, aki szívből csinálja. Mindenkinek van egy álma. Az enyém az volt, hogy lehessen egy saját aerobik termem. 2015-ben megnyitottam sajátomat DIA TEAM TRAINING néven. A szolgáltatások közé tartozik: Alakformáló órák, TRX edzések, Antigravitációs jóga-fitness, és a legújabb: a felnőtt és gyermek Légtánc (Aerial Hammock).
ŐSZINTE VALLOMÁS A SZEMÉLYI EDZÉSEKRŐL
Mottóm: „Mozogj, hogy élhess, Élj, hogy mozoghass.”
Ebben a szellemben szeretném elérni azt, hogy aki hozzám fordul élete részévé tegye a mozgást és a minőségi táplálkozást. Minden vendégem sikere az én sikerem is, amelyért keményen megdolgozunk, és mindketten büszkék vagyunk…sok verejték, izomláz és küzdelem árán is. Nem mindenki szeret sok ember közé járni edzeni, nekik szántam személyi edző stúdiómat, ahol az edzéseket nyugalomban és szakmai felügyelettel végezhetik.

Németh Zoltán vagyok, erőnléti edző és sportrehabilitációs terapeuta. Munkám során felismertem,  ahogyan ezt már világszerte egyre több szakember vallja és hirdeti, illetve a kutatási eredmények is igazolják –, hogy az ízületek, az izomzat és a kötőszövet mobilizációja, úgymond „olajozása” elengedhetetlen a kiemelkedően jó sportteljesítmény elérése, valamint a sérülések elkerülése érdekében.

Egész életemet meghatározza a sport és az egészség. 10 évig versenyszerűen kosárlabdáztam, ezt követően először testépítéssel, majd egyre inkább az egészségközpontú teljesítménynöveléssel kezdtem el foglalkozni. Testépítés-fitness edzői, személyi edzői, és NASM erőnléti edzői, valamint fascia release és IASTM terapeuta képesítéssel rendelkezem. És a sor itt még valószínűleg nem ér véget, mivel a sport- és orvostudomány egyre inkább „egymásra talál”, aminek során folyamatosan új felismerések születnek az emberi mozgásszervrendszer működését illetően. Én pedig a szakmám és az egészség iránt szenvedélyesen elkötelezett szakemberként törekszem arra, hogy a legmodernebb és bizonyítottan leghatékonyabb módszereket beépítsem edzéseimbe és kezeléseimbe.

Az utóbbi években több profi csapatnál dolgoztam, illetve dolgozom a mai napig, mint erőnléti edző, és végzek pre- és rehabilitációs tevékenységet. Az általam létrehozott Performance and Mobility NZ rendszer pedig magába ötvözi mindazt a tudást, tapasztalatot és szemléletet, amit eddigi pályafutásom során sportolóként, edzőként és terapeutaként elsajátítottam. Célom, hogy személyre szabottan, minél specifikusabban foglalkozhassak vendégeimmel. Szeretettel várom a profi és hobbisportolókat, akik erőnlétüket fejlesztenék, vagy edzéseik mellett szeretnének szakember irányításával mobilizálni, valamint azokat, akiknek sportsérülés, vagy a túl sok ülés, állás, vagy rossz testtartás miatt fáj valamije.

 

WALKenergie bemutatkozás:

A WALKenergie a  leghatékonyabb zsírégető tréning élmény gazdag változatos órákkal. A WALKenergie órán a saját testsúlyunkat használva égetjük a kalóriákat, és válunk feszesebbé, mindezt úgy, hogy az 50 perces dübörgő edzés egy szempillantás alatt elillan. Az edzéseken ugyanúgy fárad el,  éget zsírt, erősít izmot és válik jókedvűvé a túlsúllyal rendelkező, az érettebb korosztály, a rég nem mozgott anyuka és a rendszeres sportoló is.
A WALKenergie-nél a zsírégetés a testtartásjavítás, és az állóképesség növelés egy edzés alatt találkozik, végre felszabadíthatod a benned lévő energiát, kortól, nemtől és testsúlytól függetlenül.

A leghatékonyabb csoportos fitness őrület végre elért Sopronba is. Az OÁZIS Szépség és Egészég Centrumban a Füredi Sétány végén, egy kupolában találod meg a külső szépség összhangját, egy szépségszalon képében ahol a minőségi munka és hozzáértő szakemberi teljesítmény a szakma és a vendég szeretete az első. A belső egészséget, hol pedig kikapcsolódhatsz a WALKenergie-vel vagy balanszba kerülhetsz a Waking JOGA-val.