Szponzorok

Bálint Cseppek

A Herbárium 2000 Kft. a Bálint Cseppek és Bálint Csemegék gyártójának bemutatkozása

Társaságunk 2005-ben alapított 100%-os magyar tulajdonú cég.  Termékeink ellenőrzött minőségű alapanyagokból, tartósítószer-, adalék- és színezőanyagoktól mentesen készülnek. Készítményeink több mint fele egyedi receptúra alapján gyártott komplex étrend-kiegészítő, amelyekben az egyes összetevők több évszázados népgyógyászati leírások és tapasztalatok alapján lettek válogatva szervezetünk egészségéért.  

  Bálint Csemegék néven 2013 év végén új termékcsaláddal jelentkeztünk, melynek tagjai fagyasztva szárított (liofilizált) gyümölcsök és zöldségek, melyek a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően kiválóan beilleszthetőek vegetáriánus, paleolit és egyéb diétákba, vagy akár kismamák és kisgyermekek étrendjébe is beilleszthetőek.

  Étrend-kiegészítő készítményeink OÉTI notifikációval rendelkeznek, magas minőségi színvonalon gyártjuk a hatósági és jogszabályi előírásoknak megfelelően.

  Célunk megosztani az érdeklődőkkel az egészséges életmód fontosságát, a természetességet és kiegyensúlyozott életvitel támogatását. A Bálint Cseppek és Bálint Csemegék termékcsalád valamennyi tagja megtalálható országszerte a gyógynövény- és bioboltokban, webáruházakban és a hajdúszoboszlói mintaboltunkban is.

  Vállalatunk Ars Poetikája olyan gyógynövény alapú készítmények gyártása és értékesítése, amellyel hidat képezhetünk a gyógynövény gyógyászati tapasztalatok és az orvosi gyakorlat által igazolt eredmények között, illetve az orvostudomány segítő, kiegészítő erejeként a terápiába való beillesztéssel biztosítani lehet a kívánt hatást minél alacsonyabb felhasználási kockázat mellett.

Kyani

 

Premium Diet

A 2005-ben alakult, soproni székhelyű Premium Health Concepts Kft. elsődleges célja az egészséges életmód preferálása, illetve gyakran a túlsúly, elhízás okozta érrendszeri betegségek megelőzése, valamint a már kialakult bizonyos típusú betegségek visszafordítása (pl.: magas vérnyomás, 2-es típusú cukorbetegség, alultápláltság, hiányállapotok, allergia).

A Premium Diet orvosi diétás program magyarországi képviselőiként egy olyan módszert kínálunk pácienseinknek, mely a köztes étkezések elhagyása által aktív zsírégetést produkál. A diéta során a zsírszövet leépül, míg az izomzat fejlődik. Mivel a páciens orvosi ellenőrzés alatt fogy, továbbá étkezés helyettesítő italporokat fogyaszt, a jojó-effektus fellépése kizárható. Ebben rejlik a diéta sikeressége, táplálkozási szakértői, esetleg pszichológusi ellenőrzés alatt fogy, speciális műszeres kontrollal.
Koncepciónk időzítetten felépített négy elemből áll:

1. Táplálkozás
2. Tanácsadás
3. BIA-mérés
4. Mozgás

Team Booost

 

Forever Living

 

Iwi Fitness-Wellness-Sport Iskola

A 2014-es év nagy változásokat hozott a fitnesz ipar számára. Az újonnan indított OKJ-s Fitness Instruktor és a Csoportos Fitness Instruktor képzések hűen tükrözik ennek a területnek a modern, prevenciós ismeretanyagát, felkészítik hallgatóinkat arra, hogy edzőként a legjobbak legyenek, és megállják helyüket itthon és a külföldi fitnesz munkahelyeken is. Ebben segít az EREPS * tagság lehetősége, melybe egyedüli EHFA** akkreditált oktatási cégként csak az IWI-nél lehet regisztrálni.

A magyar lakosság mintegy 90 %-a nem sportol rendszeresen, az inaktivitásból fakadó mozgásszervi, belgyógyászati betegségek soha nem látott méretet öltenek. Az elhízás minden harmadik kisiskolás korú gyermeket érint, így nem csoda, ha egyre több szülő személyi edzőnél keres alternatív mozgási lehetőséget gyermeke számára. A szenior, idősödő korosztály rossz fizikális kondíciója nem csak életminőségük romlásában figyelhető meg, de súlyos gazdasági terheket is ró a társadalomra EU-s szinten is. Nem véletlen, hogy Európa szerte a prevenciós figyelem fókuszába került ez a két speciális célcsoport. Az IWI edzőképzésein kiemelt figyelmet szentelünk a gyermekfitnesz és a szenior tréner képzésnek, melyek már nem csak Budapesten, hanem a Győrben és Debrecenben is elérhetők. Az IWI SportAkadémia létrehozásával az élsport területére törtünk be. USA-beli licensz képzéseink az Erőnléti Edző (PES ) és a Korrektív Sportrehabilitációs Tréner (CES ), most már itthon is kipróbált, bevált tanfolyamokként működnek, garancia erre a Győri ETO szakembereinek továbbképzése, és a végzett hallgatók gyors elhelyezkedési rátája. Nem maradt nagyszabású rendezvény nélkül ez a tavasz sem. Teltházas, élsport edzőket megmozgató Nemzetközi Erőnléti Edző Konferenciát szerveztünk Telkiben, bemutatva a legfrissebb sporttudományi ismereteket. Body & Mind képzéseink portfólióját is bővítettük. FitJóga® továbbképzéseink a jóga speciális területeibe engednek betekintést, az új szakmát adó Táncinstruktor pedig a divattáncok széles spektrumát öleli fel.

A profi eszközellátás hátterét az IWIS hop.hu webáruházunk biztosítja, ahol hallgatóink és a sport iránt érdeklődők szakemberek által összeválogatott, professzionális termékek közül válogathatnak!

Amennyiben karrierutad tervezésében segíthetünk, bátran fordulj hozzánk, gyere el nyílt napunkra, ahol megismerheted a hazai piacvezető edzőképző tanfolyami kínálatát, az előtted álló lehetőségeket és minket, akiknek szenvedélyük a karrierjük!

 

 

Fit-Max Mozgáscentrum

                                                                                                                                                                                                                                FIT-MAX Mozgáscentrum 
Valójában "5 lány álma"...
Mester Gyönygyi tapasztalata, Bider Niki, Pintér Dóra, Pintér Enikő, valamint Radványi Bianka fiatalos lendülete fontos pillérek voltak a Mozgáscentrum megálmodásakor. Célunk egy olyan mozgással, sporttal kapcsolatos centrum létrehozása volt, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja ízlésének és fittségének legmegfelelőbb óratípust, természetesen ízléses, barátságos, családias légkörben. A pörgős, dinamikus kangootól, a boxosabb, táncosabb, erősítő aerobic órákon át egészen a nyugodt, relaxálos gerinc és pilates órákig. 
És 2013 márciusában az álom valóra vált...
Büszkén mondhatjuk el, hogy minden oktatónk sokrétűen szakképzett, tehát a vendégek bátran fordulhatnak hozzánk egészségügyi és szakmai kérdéseikkel is. Gyere és látogass el hozzánk!

 

Fitness By Fanni Karakai

 
 
Karakai Fanni vagyok az FKFIT (Fitness by fanni karakai) tulajdonosa.
 
Végzettségemet tekintve, aerobik sportedző, X-Training Crossover Instructor, gyerek aerobik edző, TRX oktató, Polefitness Instructor (Rúdtánc oktató).
2014 nyarán nyitottam meg saját, két termes stúdiómat.

-Külön, 6 rúddal (forgó és fix) felszerelt 325-ös belmagasságú rúd terem
-Külön kialakított aerobik terem
-Power Plate edzőgép
 
Sopronban egyedülálló módon csak nálam próbálhatjátok ki a Core board-ot, a Rúdtáncot, és a gyerek aerobikot. Emellett a stúdióban TRX-et, és Köredzést is tartok.

Várok minden kedves sportolni vágyót különböző edzéseimre korra,nemre és edzettségi szintre való tekintet nélkül, igényesen kialakított környezetben!

Medical Mental Alapítvány

Az alapítvány 2009 óta működik. Egyik fő tevékenységi köre az lelki egészségmegőrzés vagy annak vissza szerzése. Szakembereink segítenek megismerni önmagadat, azonban nem célunk a múltban ragadni, ha nem múltunkat felhasználva segítünk megélni a mát, hogy a jövőnk a miénk legyen. Ezen munka során coaching valamint egyéb terápiás technikák adta lehetőségeket hasznáunk, nem felejtve hogy testünk és lelkünk elválaszthatatlan egységet alkotnak.

Design- old újra az életed, hogy a kontroll a te kezedbe legyen!
Az életvezetés meghatározója lelki és testi egészségünknek.
Amikor az ember nem azon az úton jár, ami számára optimális, jeleket kap lelki és testi tünetek formájában.
Ilyenkor változtatni kell!
Minőségivé tenni az egyhangú hétköznapokat, áthelyezni a fontossági szempontokat.
Nem csak a lelkünket a testünket is gondoznunk kell!
Standunknál ezen minőségi munkába nyerhet bepillantást, próbálhat ki önismereti teszteket, és minden lelki egyensúllyal kapcsolatos kérdésére nyitottak vagyunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket standunkon, ahol lesz vérnyomás- és vércukormérés,testsúly mérés és testtömeg idex számítás is!!!