Élj Tudatosan!Életmód Expó Rendezvények Amit Másoknak Adott

Nyulász Réka:

Most én szeretném megosztani veletek a saját változásom történetét! 2013. júliusában elmentem anyukámmal és a barátnőmmel Győrbe Alakreform edzésre a Neo Beachbe! Már előtte otthon Réka Dvd-re edzetünk, így nem volt ismeretlen számomra. Update termékeket ismertem anyukámtól hiszen ő régóta követte Norbi munkásságát, és jó ideje ezeket termékeket eszi, a példa megvolt előttem! De nem igazan foglalkoztam vele! 

Kiskoromban sportoltam nem voltam olyan kövér kisgyerek, de aztán elkezdtem hízni igazából nem is emlékszem mikor kezdtem el hízni. Ahogy idősebb lettem elkezdett nagyon zavarni, nem mondhatnám, hogy szekáltak volna, engem ennek ellenére zavart nagyon zavart, hogy kövér vagyok!! 

Egy idő után már nem vehettem meg magamnak azokat a csini ruhákat, mint a többiek. Aztán telt az idő sportoltam megpróbáltam diétázni nem enni, de nem tartott 1-2 hétnél tovább!! 2013. Júliusán ott Győrben megváltozott valami ...beszéltem Rékával és Norbival… rájöttem, hogy ez nagyon jó ötlet lehet még is csak... és az Update termékekkel még koplalnom sem kell.. Ott Győrben találkoztam több emberrel, akik hihetetlen fogyásokat értek el Rékával és Norbi Update termékekkel!! És OTT úgy gondoltam ezt én is megtudom csinálni! Nem a megszokott ízek voltak és a kedvenc köretemet, a krumplit is el kellett hagynom meg ezen kívül természetesen mást is, de MEGÉRTE! 

A legjobb barátnőim is mellettem állnak az elejétől fogva, sőt szinte együtt csináljuk az edzéseket és már ők is Update termékeket esznek! Voltak olyan barátnőim, akik hallani sem akartak az Update-ről, kinevettek én nem foglalkoztam vele, gondoltam, majd ha elkezd látszódni a változás, akkor majd más a véleményük, ez szeptemberre így is történt és októberben mikor megnyílt az Update bolt nálunk, ők is elkezdtek ott vásárolni, velem futnak és BÜSZKÉK RÁM a Példaképüknek hívnak smile hangulatjel

Egymást toljuk előre és ennél jobb érzés nincsen, hogy a legfontosabb emberek az életemben, büszkék rám! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM Réka és Norbi! Köszönöm, hogy segítettetek az elhatározásba és hogy mellettem álltok és mindenki mellett, aki veletek tart az egészséges életbe!

 

Barta Renáta:

 

A 2 kép között 1 év és kb 10 kg a különbség.
Hihetetlen!
Az a nap mindent megváltoztatott! Bele sem merek gondolni, mi lett volna ha,nem gyógyulok ki az anorexiából...
De azóta a legnagyobb álmaim váltak/válnak valóra!
Eseménydús, felejthetetlen, életem eddigi legjobb éve volt!
Rengeteg csodás barátra tettem szert, rátok Drága Alakreformos családom 
És megismerhettem, rátalálhattam példaképemre, segítőmre, támaszomra, a mi Drága Rékánkra  
Nem tudom szavakba önteni, hogy most mit érzek, de aki ismer az tudja smile hangulatjel
Mindenkinek sok-sok puszi és ölelés "

Kerata Dóri:

2014. III.Expón több edző is felfigyelt Czanik Balázs által megálmodott Capoeira Aerobikra!2015.Január 17-én 3 soproni edző sikeresen el is végezte a Capoeira Aerobik képzést,Kerata Dóri,Viezzi Andi,Viezz Anna.

És Dóri nagy átváltozása :