Fő támogatók:

Riska Alföldi Tej                

A TEJ ÉLET, ERŐ, EGÉSZSÉG!

 

Miért is az Alföldi Tej Kft. termékeit választja egyre több tudatos magyar vásárló?

 

Az elmúlt több mint 10 évben Magyarország egyik legnagyobb tejfeldolgozó üzemévé nőtte ki magát a székesfehérvári gyár. 100%-ban magyar alapanyagból készítjük megbízható minőségű tejtermékeinket, 95%-ban a hazai piacra, hazai fogyasztóknak!

A cég piaci részesedése igen dinamikusan fejlődött az elmúlt években, és ezt a tendenciát az elkövetkező években is eltökélten követni fogjuk közkedvelt márkáinkkal.

2013-ban 210 millió liter tej feldolgozásával, 31,6 milliárd Ft-os belföldi forgalommal termékértékesítés alapján az ország legnagyobb tejipari cégévé vált az Alföldi Tej Kft., mely 2013-ban a szakma és a fogyasztók elismeréseként SUPERBRANDS díjban részesült.

 

Közkedvelt kereskedelmi márkáink jelenléte egyre meghatározóbb a kiskereskedelmi láncok tejtermék választékában. Az Alföldi márka, mely lassan egy évtizedes múltra tekint vissza, a Magyar márka, mely tudatosan piros, fehér, zöld alapszíneket hordoz, 2010. óta a vásárlók körében az egyik legelfogadottabb piacvezető, valóban magyar tejtermék márkájává vált.   

 

2013-tól a Riska termékek arzenáljával leptük és lepjük meg nap, mint nap a vásárlóinkat!

A RISKA brand a tejből készült finomságok bevezetése mellett igen fontos szerepet tölt be a cég életében, hiszen kiemelt célul tűztük ki a szerethető márka elérését a magyar fogyasztók számára.

Évtizedes gyártói tapasztalattal rendelkező cégről lévén szó bátran kijelenthetjük, hogy termékeink magas minősége, dinamikus, fiatalos csomagolásvilága és kiemelkedően finom tejes ízvilága miatt mára a vásárlók kedvencévé vált.

Különleges rendezvényekkel, fesztiválokkal és egyedi marketing ötletekkel bombázzuk a vásárlóinkat annak érdekében, hogy ne csak az ár, hanem az ár és minőség kategóriában is elnyerjük hosszú távú bizalmukat.

 

Update1 Sopron

 

A szénhidrát és a glikémiás index egyidejű csökkentésével klinikailag bizonyítottan magasabb élvezeti értékű fogyást biztosít a kalória megszorítással szemben. Segíteni a túlsúlyos embereken, harc a cukorbetegség ellen és esélyegyenlőség az FMCG szektor kínálatában. Egy misszióhoz a széleskörű szolgáltatás megteremtése. A Norbi Update a világon először vállalta a házhozszállított szénhidrátszegény menü és ilyen jellegű péksütemények klinikai tesztjét, amit győzelemmel zárt.

Kango Club Sopron Anita

 

 

 

Sziasztok,Szabó Anita vagyok 12 éve fõállású sportedzõ. Gyermekkorom óta a rendszeres sport híve vagyok,Debrecenben klasszikus balettal és jazz balettal kezdtem. Fiatal felnõttként cseppentem bele a fitness világába,miután abbahagytam a baletott és Sopronba költöztem aerobikozni kezdtem. Aerobik edzõi ill. Testépítés és Fitness,valamint Sportrekreáció tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Továbbképzõ Intézetében végztem. Az elsõ éveken klasszikus aerobikot és step órákat tartottam. Sporttevékenységi köröm továbbfejlesztése érdekében kangoo instructor képzésen vettem részt 2004-ben. Mára a kangoo hálózattá nõtte ki magát az egész világon,én Ausztriát és Gyõr-Moson-Sopron megyét képviselem,mint területi képviselõ. Spanyolországban, ahol a márkabirtokos cég székhelye van,egy nemzetközi Trainer vizsgát szereztem,amivel külföldön edzõképzésen oktatok a Kangoo Club Hungary együttmûködésével. Sopronban 2005 óta mûködtetem a kangoo edzéseket és értékesítem a hozzá tartozó sporteszközöket,valamint városunk eddigi kangoo oktatóit én indítottam el karrierjük útjára. Jelenleg a saját belvárosi stúdiómban a Kangoo Club Sopronban tartom az edzéseket,melyet 2013.októberében nyitottam meg. Stúdiómban a kangoo-n kívül az oktatói csapatommal változatos órákat kínálunk,mint pl.: TRX, Body Training, Keeper Fitness, Bokwa Fitness, Piroxing, Zumba és gyerek foglalkozások. A kangoo jumps egy speciális rugóval felszerelt cipõ, melynek használatával 80%-kal tompítjuk az ízületekre ható terheléseket, valamint 25%-kal több kalóriát égetünk vele, mint más gyakorlatokkal. A kangoo fitness program kiváló állóképességi edzés,fokozza a szívmûködést,a fizikai erõnlétet és nagy mértékben javítja a test esztétikáját. Amióta a sport a munkámmá vált,elhivatottságot érzek,hogy a sportéletet aktivabbá tegyem az emberek számára,ezért fontos nekem a rendezvényeken való résztvétel. Nagy szeretettel várlak Benneteket 2014.október 11-én az ország, valamint Sopron kiváló oktatói által prezentált Életmód Expóra! Egész nap felállított standomon kipróbálhatod a kangoo cipõt (6 éves kortól),ismertetjük új õszi-téli órarendünket,amihez szakmai tanácsadást nyújtunk. Gyere el az expón 16.40-kor a kangoo órámra,mert aki részt vesz rajta egy további ajándék edzésen vehet részt a saját termemben! Kangoo Club Sopron Szabó Anitával boldogan és fitten

Dia-Wellness

Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, lekvárok, töltelékek, kész konyhai alapanyagok, tészták, egyszóval miden, ami a mindennapi étkezésünkhöz elengedhetetlen. Termékeinket cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak vagy egészséges étkezést követőknek ajánljuk.